Crown Plaza İstanbul Aisa gıda güvenilirliğini belgeledi

Crown Plaza İstanbul Aisa gıda güvenilirliğini belgeledi

 Crowne Plaza İstanbul Asia, turizm ve otelcilik sektörünün en önemli kounlarından ve problemlerinden olan gıda güvenliği konusunu Lloyd’s Register kuruluşuyla yürüttüğü iş birliği sayesinde çözüme kavuşturdu. Zorlu kriterleriyle bilinen kuruluş yaklaşık 5 aylık süreçte çeşitli denetimlerde bulunarak otelin gıda güvenliğinin belgelenmesini sağladı.

 

“GIDA GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİ HASAS KONULARIMIZDAN”

 

Crowne Plaza İstanbul Asia Genel Müdürü Kudret Bülbül, otel olarak gıda güvenliği konusuna büyük bir ciddiyetle yaklaştıklarını ve titiz davrandıklarını söyledi. Misafir memnuniyetinin hepsinden öncelikli olduğunu ifade eden Bülbül, “Crowne Plaza İstanbul Asia olarak kurulduğumuz günden bu yana gıda güvenliği konusunda çok hassas davranıyoruz. Bu hassasiyetimizi  Lloyd’s Register  firması tarafından tescil ettirdik. Türkiye’de bu firmadan ISO 22000:2005 belgesi alan tek otel olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

''YABANCI MİSAFİRLER ÇOK SEÇİCİ''

 

Crowne Plaza İstanbul Asia Yiyecek İçecek Direktörü Levent Arslan da  bu belgeyle birlikte gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara kavuştuklarını söyledi. Özellikle yabancı misafirlerin bu tarz belgelere büyük önem verdiklerini belirten Arslan, belgeyi bir hafta önce almaya hak kazandıklarını ancak daha şimdiden müşteri bazında faydasını görmeye başladıklarını belirtti. Arslan “Crowne Plaza İstanbul Asia olarak , denetim kapsamında mutfağımızla birlikte teknik servis, insan kaynakları, yiyecek içecek ve stewarding  departmanlarının gıda güvenliği uygulamaları da ciddi şekilde incelendi” dedi.

 

“HEM MUTFAK  HEM PERSONEL DENETLENDİ”

 

 Crowne Plaza Asia Gıda Mühendisi Hatice Erdoğan, bu belgeyle , bakanlıklarımız tarafından sertifikalandırılmamış hiçbir firmadan ürün almadıklarını ve denetimlerin daha da sıklaştığını söyledi. Erdoğan “Tüm bu çalışma, müşterilerimizin uluslararası standartlara uygun, kaliteli, güvenilir ve sağlık açısından faydalı ürün ve hizmet almalarını güvence altına alarak, sunmuş olduğumuz gıdaların, hammadelerin alım sürecinden başlayarak sunum aşamasına kadar kontrol altında tutulduğunu doğrulamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bu Haber 22.12.2014 - 16:25:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.