Constance Hotels, dünyanın en iyi 25 oteli kategorisinde


 

Constance Hotels&Resorts başarı zincirine bir yenisini daha ekledi. 2014 yılında gezginlerin TripAdvisor web sitesine girip her otel için yaptıkları yorumların sayısına, kalitesine ve sıklığına göre belirlenen Travellers’ Choice Ödülleri’nde ‘’Dünya’nın En İyi 25 Oteli’’ kategorisinde  Constance Hotels&Resorts’un iki oteli yer alıyor.

Bunun yanı sıra, Constance Hotels&Resorts’a ait olan Constance Le Prince Maurice, Mauritius’daki ‘’En İyi 10 Otel’’ kategorisinde olduğu gibi Afrika bölgesinde ‘’En iyi 25 Otel’’ kategorisinde de üst sıralara yerleşmiştir.

Constance Hotels&Resorts’un CEO’su Jean Jaques Vallet bu konuya ilişkin şunları söyledi:  ‘’İyi derecelere ulaşmaktan ve dünya tarafından tanınan kurumlardan ödül aldığımız için çok mutluyuz. Bu her zaman misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için gelişen hedeflerimiz arasındadır.’’

TripAdvisor, dünyanın en büyük seyahat sitesi olarak biliniyor ve çoğu gezgin her yolculuğundan önce ilk durak olarak TripAdvisor’ı kullanıyor. Ayrıca, Travellers’ Choice Ödülleri; TripAdvisor kullanıcılarının ve gezginlerin TripAdvisor web sitesine girerek her otel için yaptıkları yorumların sayısına, sıklığına ve kalite değerlendirilmelerine göre belirleniyor.


Bu Haber 29.01.2015 - 15:48:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.