Çocuklu ailelerin konforu için tasarlanan SeturKids ile hem çocuklar hem ebeveynler mutlu



Setur’un çocuklu aileler için özel olarak oluşturduğu SeturKids, çocuklar ve ebeveynler için tatili konforlu ve unutulmaz kılıyor.

Tüm kış boyunca kurulan tatil planları söz konusu olduğunda çocuklu aileler için en kritik nokta, çocuklarının güvenli ve konforlu bir ortamda tatillerini geçirebilmesidir. Bir yandan tatil beklentileri artarken diğer yandan da destinasyon ve otel seçimi konularında kararsızlık yaşanır. Ebeveynler bu aşamada kendi tatil hayallerinden çok, çocuklarının güvenli ve eğlenceli bir tatil yaşayabilmeleri için çoktan seçmeli alternatiflerle baş başa kalır.

Misafirlerine sunduğu ayrıcalıklı tatil anlayışıyla benzersiz deneyimler yaşatmayı ilke edinen Setur bu aşamada, SeturKids platformuyla tatile dair ailelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Animasyon ve eğlence olanaklarından çocuk dostu tesislere, uygun uçuşlardan eğlenceli yurt dışı turları ve benzersiz gemi programlarına uzanan bir çeşitlilikte hizmet veren SeturKids ile anne-babalar hem kendileri hem de çocukları için tatillerini daha konforlu hale getiriyor.


SETURKIDS SİZLER İÇİN SEÇTİ

Ela Quality Resort
Doğunun gizemli dünyasını modern bir bakış açısıyla yorumlayan Belek’teki Ela Quality Resort; ana binası, villaları, ortak havuz kıyısında yer alan aile odaları ve suitleri ile çocuklu aileler için biçilmiş kaftan... Tesisteki Everland Q Çocuk Kulübü, çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatırken, aktivite-eğlence kompleksinde gün boyu etkinlikler düzenleniyor. Çocukların yaşıtlarıyla birlikte olup, yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri ve hayallerindeki oyun ortamını yaşayabilecekleri Everland Q Çocuk Kulübü’nde bilinçli bir program dahilinde çocuklarınızı uzman ellerle bırakabiliyorsunuz.



Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA
Akdeniz ve Ege Denizi’nin birleştiği nokta olan Sarıgerme’de konumlanan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, eşsiz lokasyonu ile hem siz hem de çocuklarınız için eşsiz bir tatil alternatifi sunuyor. Çocuk dostu bu otelin mavi bayraklı plajında siz dinlenirken çocuklarınız mantar fıskiyeler, ahtapot tavşan ve kurbağa kaydıraklar, zürafa ve palyaço duşların yer aldığı aquapark’ta eğlenceli vakit geçirebilir. 

Vogue Hotel
Bodrum’un en özel noktalarından biri olan Torba’da konumlanan Vogue Hotel, doğal ve tarihi güzelliklerin içinde bir tatil deneyimi vaat ederken, otelin mimarisi ve kusursuz hizmet anlayışı ise tatilinizi daha konforlu hale getiriyor. Vogue Hotel’in çocuklar için özel olarak tasarladığı 5 bin metrekare alan üzerine kurulu Wonder Vogue City’sinde; aşçılık, hastane, polis merkezi, terzi, itfaiye, banka, otel, restoran, hamam ve sauna, postane gibi kurumlar yer alıyor. Çocuklar bu alanda belirli meslek gruplarına dair temel bilgilere sahip olurken verilen eğitim sonrasında “Early Learning Center” sertifikalarını alıyor. Mini club, çocuk kaydırağı ve lunapark gibi çocukların keyifle vakit geçireceği alanların yanı sıra a la carte restoranlar, bowling’ten okçuluğa uzanan spor aktivite seçenekleri ve SPA’sıyla Vogue Hotel, yetişkinler için de pek çok alternatif sunuyor.

Regnum Carya Golf&SPA Resort
Çam ağaçlarıyla çevrili 1.050.000 m2 alan üzerine konumlanan Belek’teki Regnum Carya Golf&SPA Resort, hem konfor hem de lüks arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.  750.000 m2'lik golf kulübünün yer aldığı otel, Mısır’dan özel olarak getirilen beyaz kumuyla fark yaratıyor… 4-17 yaş arası çocuklara hitap eden Mini Club’ta gün boyu aktiviteler düzenleniyor. A la carte restoranlar, SPA hizmetleri ve aktivitelerle sizi rahat ettirmek adına pek çok alternatif sunan Regnum Carya Golf&SPA Resort, akşam yemeği sonrası düzenlediği özel şovlarla da eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

MSC Opera ile Gemi Seyahati
Rüya gibi bir tatil hayali kuranların tercihi beş yıldızlı MSC Opera’daki 5 gece 6 günlük tam pansiyon konaklamayla mavinin tüm tonlarını görebilirsiniz. Yunanistan, Hırvatistan, İtalya’yı gezeceğiniz bu gemi seyahatinde, Dubrovnik, Venedik, İstanbul, Santorini, Mikonos ve Kefalonya limanlarında muhteşem bir yaz esintisi sizi bekliyor. Gemi içinde gündüz ve gece aktiviteleri, animasyon gösterileri, partiler, spor faaliyetleri, kütüphane alışverişi ile vakit geçirebilir, iki yetişkin, bir çocuk havuzu ve iki jakuzi sayesinde güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Çocuk kulübü ve video oyunları salonu ise güneşten kaçmak isteyenler için alternatif mekanlar olarak öne çıkıyor.

Tüm Çocukların Hayali: Paris-Disneyland
SeturKids’in önerdiği bir başka tatil programı ise masal dünyasını keşfedeceğiniz Paris-Disneyland seyahati… Hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden bu turda; Rivoli Caddesi, Vendome Meydanı, Notre Dame Kilisesi, Quartier Latin Semti, Saint Germain Semti, Eiffel Kulesi, Zafer Anıtı, Opera Binası, Louvre Müzesi, Pantheon, Orsay Müzesi, Concorde Meydanı, Champs Elysees, Trocadero Meydanı’nı göreceğiniz yarım günlük bir Paris panoramik şehir turu yapılıyor. Tur programının devamında ise çocuklarınızla birlikte Disneyland’da renkli bir macera sizi bekliyor.


Bu Haber 10.08.2015 - 12:35:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.