Bookinturkey.com, kurumsal hizmetlerle şirketlerin çözüm ortağı oluyor


BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü, iş gezileri için oluşturduğu özel seyahat politikaları, raporlama, takip ve analiz sistemiyle kurumsal partnerlerine çeşitli ayrıcalık ve avantajlar sunuyor.

Şirketlere kurumsal hizmetler ve online seyahat çözümleri sunan,geniş içeriği ile  bir turizm rehberi niteliği taşıyan BookinTurkey.com, kurumsal seyahat pazarında lider ve öncü konumuyla yaklaşık 2.300 şirketin iş seyahatlerini düzenliyor.

BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü sayesinde firmalar yurt içi ve yurt dışı otel ve uçak rezervasyonları, araç kiralama ve transfer hizmetleri, fuar, toplantı ve kongre organizasyonlarını gerçekleştirebilirken; bu seyahatlere ait raporları etkin ve sistematik bir şekilde diledikleri zaman  kendileri için özel olarak hazırlanmış şirket sayfalarından takip edebiliyor.

Bookinturkey.com ile Zaman Tasarrufu ve Personel Verimliliği...

2001 yılından bu yana Setur bünyesinde hizmet veren BookinTurkey.com, seyahat partnerlerine teknolojiye yatırım yapmadan ulaşma imkanı sunuyor. BookinTurkey.com ile şirketlere özel hazırlanan seyahat yönetim modülü sayesinde “ birlikte seyahat politikası ” oluşturuyor ve  tüm seyahat edenlerin bu politikalara uyumu sağlanıyor. Şirket yöneticilerine prosedür dışı rezervasyonlara anında müdahale şansı tanıyarak tüm seyahat edenleri ve limit uygunluğunu kontrol imkanı sunan modül, şirket kullanıcılarının kendi seyahatlerini yönetebilmesini, dilerlerse seyahat sebeplerini belirtmelerini ve seyahat şirketinin belirlediği limit dışındaysa sistem üzerinden bağlı yöneticisinden onay alabilmesini sağlıyor.

Kurumsal rezervasyon modülü üzerinden 7/24 ulaşılabilir raporlama sistemi ile yalnızca fatura döneminde değil her zaman harcamaların kontrol imkanını sunan BookinTurkey.com, seyahat programına harcanan zamanı şirketlerin üzerinden devralarak zaman tasarrufu ve personel verimliliği oluştururken, belirli periyotlarda harcamaların eğilimlerini analiz edip, yapılan yönlendirmelerle etkin bütçe yönetimi ve gider tasarrufu sağlıyor.

 



Bu Haber 15.09.2014 - 14:34:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.