Biletini internetten al, Anadolujet ile yüzde 50 indirimli uç



Halkın havayolu AnadoluJet, sunduğu ekonomik uçuş fırsatlarıyla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, bu kışa özel “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” düzenliyor.

15 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında sadece online kanallar üzerinden alınacak biletlerde yüzde 50 indirim imkanı sunacak AnadoluJet, havadaki konforu seyahat etmek isteyen herkese yaşatmaya hazırlanıyor.

1 Kasım 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasındaki tüm yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak kampanyada gün ve sefer kısıtlaması yapılmayacak.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanyaya; www.anadolujet.com adresi, AnadoluJet sosyal medya hesapları ve bazı web sitelerinde yapılacak özel kampanya duyurularında kullanılan promosyon kodu ile katılabilecek.

AnadoluJet web sayfası üzerinden uçuşunu planlayan katılımcılar, kredi kartı ile ödeme seçeneğine gelindiğinde yüzde 50 indirim kampanyası seçeneğini seçip, özel promosyon kodunu girerek indirimli biletlerini satın alabilecek. Ortak uçuşlar ve promosyon biletleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

AnadoluJet ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.


Bu Haber 15.09.2014 - 11:09:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.