Atlasjet’ten Suudi Arabistan Uçuşlarında İndirim


Atlasjet, Suudi Arabistan’a düzenlediği seferler ile yolcularına kutsal toprakları hem konforlu hem de ekonomik bir şekilde ziyaret etme imkanı sunuyor. Üstelik Atlasjet, haftanın her günü gerçekleşen Cidde ve Medine seferlerinin bilet fiyatlarında %7 indirim uygulamaya başladı.

Atlasjet, Mekke’yi kısa konaklama süreleri ile ziyaret etmeyi tercih edenler için Perşembe günleri İstanbul’dan Cidde’ye gidiş, Pazar günleri ise Cidde’den İstanbul’a dönüş uçuşları sunuyor. Böylece Atlasjet yolcuları, kısa konaklamalı seyahatlerinde bile Cuma günlerini Mekke’de geçirme şansı yakalıyor.

Umre Uçuşlarında da EkonomiPlus Konforu

Atlasjet’in Suudi Arabistan uçuşlarında seyahat eden Umre yolcuları EkonomiPlus konforundan yararlanıyor. Atlasjet, Cidde ve Medine’ye EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına 77cm genişliğindeki deri koltuklarda konforlu bir yolculuk sunuyor. Atlasjet yolcuları, uçuşlarında 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin ikramlar ve ücretsiz koltuk seçimi gibi çeşitli hizmetlerden faydalanıyor. Ayrıca Atlasjet, arzu eden yolcularına vize başvuru işlemlerinde de yardımcı oluyor.




Bu Haber 15.01.2015 - 12:01:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.