Anı Tur'dan Babalar Günü'ne özel kampanyalar

Anı Tur'dan Babalar Günü'ne özel kampanyalar


Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Anı Tur’dan tatil rezervasyonu yaptıranlar indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da günlük hayatlarında yararlanabilecekleri avantajlara sahip oluyor.
 
Konuyla ilgili detaylı açıklamalarda bulunan Anı Tur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Burcu İlhan, Anı Tur olarak birçok marka ile işbirliğinde bulunarak kendi müşterilerini özel fırsatlardan yararlandırdıklarını belirtti. Güncel olarak üç kampanyalarının bulunduğunu aktaran İlhan, bu kampanyaların Garanti Bankası Bonus Card, Generali Sigorta ve Saat&Saat markalarıyla yapıldığına dikkat çekti.
 
Burcu İlhan, Garanti Bankası Bonus Card’a özel yüzde 5 indirimlerinin ve 9 taksit fırsatının olduğunu belirterek, sonraki dönemde de farklı kampanyalara imza atacaklarını sözlerine ekledi. Bu kapsamda Bonus Card ile yapacakları ikinci kampanyaya dair bilgiler paylaştı. Kampanyanın yapılacağı bir aylık dönemde tüm Anı Tur acentelerinden, Anı Tur web sitesinden ve Anı Tur rezervasyon hattından Garanti Bankası’na ait Bonus Card ile tek işlemde 2 bin 500 TL ve üzeri yurt içi rezervasyon hizmeti satın alan müşteriler, çekiliş ve kura olmadan tek kişilik Avrupa’ya gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansını yakalayacak. Böylece tatilini Avrupa’da planlayanlar bedava uçmanın keyfini yaşayabilecek.
 
01 Haziran-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında ise Anı Tur call center, acenteler ve online rezervasyon sisteminden yurt içi, Kıbrıs, kültür turları, yurt dışı turları, gemi turları, mavi yolculuk, araç ve uçak rezervasyonlarından herhangi birini yaptıran tüm müşterilerin, Generali Sigorta’dan 1 aylık kolay kasko kazanma hakkını elde edeceklerini belirten İlhan, bu haklarını en geç 30 Kasım 2015 tarihine kadar kullanabileceklerini belirtti. Bu sayede müşterilerin gönül rahatlığıyla tatil yolculuğuna çıkabileceklerini aktardı.
 
Aynı zamanda 01-30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek  Saat&Saat kampanyasına dair detayları da aktaran İlhan, Anı Tur call center, acenteler ve online rezervasyon sisteminden yurt içi, Kıbrıs, kültür turları, yurt dışı turları, gemi turları, mavi yolculuk, araç ve uçak rezervasyonlarından herhangi birini yaptıranların Saat&Saat’ten yapacakları her alışverişte yüzde 20 indirim hakkı kazanacağını duyurdu. Bu indirimi kullanmak isteyen müşterilerin ise Anı Tur rezervasyon voucherını Saat&Saat satış mağazalarında ibraz etmesinin yeterli olacağının altını çizdi. Haziran ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya ile Babalar Günü için güzel bir hediye vermenin mutluluğunun da yaşanabileceğini vurguladı.
 
Anı Tur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Burcu İlhan, artan rekabet ve müşteri talepleri sonucunda, pazarlama ve satış fonksiyonlarına yönelik geleneksel yaklaşımları kırarak, müşterilerine özel oluşturdukları kampanya modellerinde, tüketiciyi sadece klasik indirim hediye çekleriyle değil, onlarda anı yaratacak deneyim fırsatlarıyla ödüllendireceklerine değindi.
 


Bu Haber 11.06.2015 - 11:00:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.