Akra Barut 4. yılını kutluyor

Akra Barut 4. yılını kutluyor

Gastronomi, spor ve müzik alanında 3 büyük organizasyona imza atan AKRA, 4. yılını kutluyor.


Bölgenin en eski turizm grubu olmasının yanı sıra marka imajı, prestiji ve şehrin tanıtımına yönelik gerçekleştirdiği sosyal projeleriyle, şehrin en büyük tanıtım destekçilerinden biri olan AKRA, bu yıl 4. kuruluş yıldönümünü kutluyor.


Açıldığı günden bu yana lüks otel pazarındaki misyonunu sayılara odaklı turizm anlayışının ötesine taşıyan AKRA, gastronomi, spor ve müzik alanında gerçekleştirdiği üç büyük organizasyon ile adını zirveye taşıyarak, büyük bir başarıya imzasını attı.


AKRA, 4. yılını kutlayacağı 28 Temmuz Cumartesi günü, http://www.akrahotels.com adresinden online veya call center üzerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olup, yıl içerisinde de kullanılabilecek yüzde 40 indirimli konaklama imkanıyla misafirlerinin kalbine bir kez daha dokunacak.


4 yılda 40 yıllık tecrübe, 1971’den bugüne…


1971’de sürdürülebilir turizm ve yüksek hizmet anlayışıyla, ‘mutlu misafir – mutlu çalışan’ odaklı, yeniliklere açık ve öncü olma misyonuyla Manavgat – Side’de 36 odalı Cennet Hotel ile yola çıkan Barut ailesi, bugün tüm dünyada tanınan ve tercih edilen bir marka olarak Barut Hotels’i turizm sektörüne kazandırdı.


Barut Hotels, 3 binin üzerinde çalışan kadrosuyla, 12 otelinde toplam 8.500 yatak kapasitesiyle her yıl 250 bini aşkın konuğu ağırlıyor. Türkiye’nin en iyi markaları arasında yer alan Barut grubunun temel felsefesi ise mutlu misafir eşittir mutlu çalışan ilkesi üzerine odaklı.


47 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren Barut Hotels, şu sıralar çalışmaları devam eden Fethiye’deki yeni oteliyle birlikte tesis sayısını 13’e yükseltmeye hazırlanıyor.


Bu Haber 25.07.2018 - 11:08:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.