ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015

ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015


26-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan  kongre, toplantı ve etkinlik sektörü fuarı “ACE of M.I.C.E Exhibition”; fuar süresince düzenlenecek network parti, ödül töreni, panel ve seminerlere ev sahipliği yapacak. Fuar aynı zamanda sektörün ulusal ve uluslararası ölçekteki duayen isimlerini katılımcılarla buluşturacak.

2014 senesinde ilki düzenlenen; ulusal ve uluslararası MICE profesyonellerini aynı çatı altında toplayan “ACE of M.I.C.E. Exhibition”; toplantı, kongre ve etkinlik sektörünün lider organizasyonu olarak biliniyor. 3 gün boyunca B2B görüşmelerin yer alacağı fuarda içerik olarak birbirinden zengin sempozyum, konferans ve network aktiviteleri düzenlenecek.  3. ACE of M.I.C.E. Ödül Töreni ise, fuarın 2. günü olan 27 Şubat akşamı 3.000 sektör profesyonelinin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde görkemli bir şekilde  gerçekleşecek. Toplantı Yönetim Firmaları, Toplantı Destek Firmaları, Oteller ve Etkinlikler olmak üzere dört kategoride, toplam 23 dalda dağıtılan ödüllerin kazananları 19 Aralık’ta 91 Jüri heyetinin katılımıyla gerçekleşen Finalistler Toplantısı’nda belirlendi. 

ACE of M.I.C.E. Exhibition;  kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün profesyonellerini, kurumsal firmaların pazarlama, etkinlik, iletişim ve satın alma yöneticileri, ürün ve marka müdürleri ve dernek - federasyon yöneticilerini bir araya getirecek.

Fuarın ilk yılı olan 2014 senesinde 9.856 ziyaretçi (1.053 uluslararası, 8803 yerli) ağırlayan ACE of M.I.C.E. Exhibition; Türkiye, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinden toplamda 579 Hosted Buyer ağırlamış ve fuar kapsamında toplamda 3.725 B2B görüşme gerçekleşmişti.

ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015’de Sizleri Neler Bekliyor?
12.000 üzerinde profesyonel ziyaretçi
800 Hosted Buyer (300 yabancı ve 500 yerli) ile B2B görüşme yapma fırsatı
Birbirinden renkli network aktiviteleri
Network Parti (26 Şubat 2015 Akşamı, Mekan: Volkswagen Arena)
3. ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni (27 Şubat Akşamı, Mekan: Haliç Kongre Merkezi)
Türkiye ve dünyadan konusunun uzmanı değerli konuşmacıların katılımıyla zengin panel ve konferanslar
 
ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015, sektörün öne çıkan başarılı yöneticileri ile alanlarında isim yapmış uzmanlarını aynı platformda buluşturarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaları ve deneyimlerini aktarmaları için önemli bir fırsat sunacak.


ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015’de 2015 Yenilikler!

MICE Talks  (26 – 27 Şubat 2015)
Telekomünikasyondan otomotive, hızlı tüketimden kozmetiğe, medyadan teknolojiye kadar oldukça geniş bir sektörel yelpazede etkinlik başarı öykülerinin konuşulacağı MICE Talks, Türkiye’nin birbirinden değerli lider markalarını ve aynı zamanda uluslararası markaları programda ağırlayacak. Katılımcılar markaların etkinlik başarı öykülerini dinleyerek oldukça geniş bir knowhow erişimine sahip olacak. MICE Talks etkinliğinde Microsoft Hindistan’ın Strateji ve Pazarlama Direktörü Ruchi Agagrwal konuşmacı olarak yer alacak. MICE Talks kapsamında ayrıca önemli kurumsal markaların etkinlik yöneticileri deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Associations & Medical Meetings Day (27 Şubat 2015)
İlaç sektöründe faaliyet gösteren dernek ve şirket yöneticilerini bir araya getiren Associations & Medical Meetings Day'de 'Tıp Kongrelerinin Geleceği', 'Yeni Mevzuat Doğrultusunda Kongre Destekleri Nasıl Olmalı?'  'Future Trends & Hibrit Toplantılar', 'Uluslararası Kongreleri Türkiye'ye Getirmek' , 'İlaç Endüstrisinde Etkinlik Yönetimi' konuları ele alınacak. Seminer süresince, sağlık sektöründe uygulamaya konulan yeni düzenlemeler, yeni mevzuata uygun etkinlik ve kongre uygulamaları, ilaç endüstrisinde etkinlik yönetimi, uluslararası kongrelerin Türkiye’de düzenlenmesi gibi çeşitli konularda paneller düzenlenerek sektörün ileri gelen isimleriyle görüş alışverişinde bulunulacak ve gelecek uygulamalara yönelik yol haritaları belirlenecek.

International Live Event Safety Symposium (ILESS) / 26-27-28 Şubat 2015)
Event Safety Alliance ve TESDER işbirliği ile ilk kez gerçekleştirilecek olan “1st International Live Event Safety Symposium” ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015 ev sahipliğinde 26-27-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye etkinlik ve eğlence sektörü dernekleri ESA ve TESDER önderliğinde 3 gün sürecek seminerde etkinlik ve eğlence sektörünün mevcut durumu değerlendirilecek. Ayrıca sektörün kurumsal bir kimliğe ulaşması için yapılması gerekenler, yapısal ve mevzuata yönelik çalışmalar ele alınacak.
 
Üniversite Öğrencileri Sektörle Buluşuyor (28 Şubat 2015)
MICE Sektöründe Millennial Kuşağın Yer Alması ve Buna Uygun Yönetim Sistemlerinin Geliştirilmesi. Üniversitelerin Turizm ve Pazarlama İletişimi fakülteleri öğrenci ve öğretim görevlilerinin sektör duayenleri ile bir araya geleceği interaktif söyleşiler fuara renk katacak. Etkinlikte, gençlerin MICE sektörü ile tanışması ve bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlerin sektöre ilişkin ilk ağızdan bilgi almaları hedefleniyor. 



Bu Haber 30.01.2015 - 09:36:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.