Zorlu: Çeşme'de büyük bir turizm yatırımı yapabiliriz ancak...

Zorlu: Çeşme'de büyük bir turizm yatırımı yapabiliriz ancak...
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in turizm alanında geri kaldığını iddia etti. Zorlu, sezonun uzatılma koşullarının oluşması durumunda Çeşme'ye büyük bir turizm yatrımı yapabileceklerini belirtti.


Yeni Asır'a açıklamalarda bulunan Zorlu, "İzmir bir cennet. Bu, çok iyi bir şekilde planlanarak kullanılırsa İzmir turist cenneti olur. Bunu çok akıllıca düşenerek yapmak gerekir. İzmir'de bu potansiyel var ancak değerlendirilmiyor" dedi.

TOPLANTI ÖNERİSİ

Çeşme'nin gözde bir tatil merkezi haline geldiğini dile getiren Zorlu, "Ancak, Çeşme'yi bir üst seviyeye nasıl çıkaracağımızı düşünmeliyiz. Çeşme'de turizmi 365 gün nasıl devam ettirebiliriz? Çeşme'de sağlık turizmi ile ilgili kaplıcalar var ancak bunlar değerlendirilemiyor ve yazın 2.5 ay sonra Çeşme boşalıyor. Çeşme'de 1 yıl boyunca ne yapmak lazım bunu konuşmalıyız. Toplanıp akılcı olarak ne yapılması gerektiğini belirlemeliyiz" diye konuştu.

HER ŞEY İYİ HESAPLANMALI

Zorlu, "Bu yapılırsa biz de grup olarak burada büyük bir turizm yatırımı yapabiliriz. Çeşme konusunda yatırımcılara büyük rol düşüyor. Ancak, yatırımcıların da önünün açılması gerekiyor. Çeşme'ye yapılan yatırımlar her yönüyle desteklenmeli. Her şey çok iyi hesap edilmeli" dedi.





Bu Haber 10.12.2014 - 11:40:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.