Yolcu otobüsü seyir halinde alev aldı

Yolcu otobüsü seyir halinde alev aldı
TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan ve içerisi tamamen dolu şehirlerarası otobüsün motor kısmında yangın çıktı. Faciayı uykusuz bir yolcu önledi.


Özgür Kocaeli'den Faruk Kıyak'ın haberine göre, yangın, bu sabah saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Uzunçiftlik gişelere 2 km kala meydana geldi. Metro Turizme ait Ankara’da İstanbul’a yolcu taşıyan 50 DK 228 plakalı şehirler arası otobüs Uzunçiftlik mevkiine geldiğinde motor kısmında yangın başladı.

UYKUSU KAÇTI FACİAYI ÖNLEDİ

Tüm koltukları dolu olarak harekete geçen otobüsün Uzunçiftlik mevkiinde geldiği sırada en arka koltukta oturan ve uykusu kaçan bir yolcu motor kısmından çıkan dumanları fark ederek hemen bağırmaya başladı. Uykudan bir anda fırlayan yolcularda panik havası oluşurken otobüs şoförü hemen emniyet şeridine aracı çekerek yolcuları tahliye etti. Otobüsün motor kısmında yangın yolcuların inmesi ile büyüdü ve arka kısmı tamamen yandı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerince kısa sürede müdahale edilerek söndürüldü. Yangında şans eseri yaralanan ve ölen olmazken otobüs tamamen kullanılmaz hale geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.


Bu Haber 02.10.2015 - 11:05:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.