Yılın En İyi İş Oteli Ödülü Elite World Business Otel’in oldu

Yılın En İyi İş Oteli Ödülü  Elite World Business Otel’in oldu
Türkiye’nin ilk tescilli dijital moda-yaşam dergisi Evo’s Angels ve Türkiye’nin ilk Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen “Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, 4 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Yılın En İyi İş Oteli Ödülü  Elite World Business Otel’in oldu
Yılın En İyi İş Oteli Ödülü  Elite World Business Otel’in oldu
Yılın En İyi İş Oteli Ödülü  Elite World Business Otel’in oldu

Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerinin ödül aldığı törende bu yıl 51 farklı kategori yer aldı. Yılın En İyi İş Oteli kategorisinin ödülü, Elite World Business Otel’in oldu.
 
Türkiye’nin ilk tescilli dijital moda - yaşam dergisi Evo’s Angels ve Türkiye’nin ilk Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından düzenlenen “Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, 4 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi.
 
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile belirlenen Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri sahiplerini buldu. Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerinin ödül aldığı törende bu sene, 51 farklı kategoride ödül verildi. Ödül töreninde, Yılın En İyi İş Oteli kategorisinin ödülü, kapılarını 2014 yılının Ocak ayında açan Florya’daki 5 yıldızlı Elite World Business Otel’in oldu.
 
Törende ödülü alan Elite World Business Otel Genel Müdürü Hüseyin Faik Alsaç, “Elite World Oteller zincirinin dördüncü halkası olarak 2014 yılında hizmete sunduğumuz, business konseptindeki otelimiz Elite World Business Otel ile bu ödüle layık görülmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. 180 odamız, toplam 2000 kişi kapasiteli 12 toplantı salonumuz ile iş dünyasını ağırlıyoruz. Bu güne kadar bir çok organizasyona, konferansa, iş dünyası buluşmalarına ev sahipliği yaparken, konaklama alanında da havaalanına yakın konumumuz nedeniyle yoğun olarak tercih ediliyoruz. Bu başarımızın devam etmesi için de tüm ekibimiz ile aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Dijital Dünyanın En’leri oylamasına tüm katılanlara, saygı değer jüri üyelerine kendim ve tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
 


Bu Haber 06.03.2015 - 14:18:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.