Yeni otel rezervasyon sitesi 16 Kasım’da açılıyor

Yeni otel rezervasyon sitesi 16 Kasım’da açılıyor
“İster otel ister pansiyon ön ödemesiz rezervasyon “ sloganıyla 16 Kasım’dan itibaren yayın hayatına başlayacak olan ‘’otelz.com’’ Türkiye’de binlerce otelden oluşan ürün gamıyla tüketicilerin hizmetine sunuluyor.


www.otelz.com’da iş seyahatinden, deniz kıyısına, kayaktan, kaplıcaya, her türlü konaklama tesisine rezervasyon yaptırmak mümkün olacak. Her zevke ve keseye uygun tüm oteller bu sitede bulunacak. Konaklamaya dair tüm seçenekler  otelz.com’da bir tık uzağınızda olacak.

www.Otelz.com ’un yazılım altyapısı, güncel teknolojinin tüm olanakları kullanılarak 12 kişilik bir ekip tarafınan uzun süreli çalışmalar sonucu oluşturuldu. Sistemin güvenliği, kalitesi ve kolay kullanımı açısından Türkiye’nin en önemli ve en deneyimli markalarıyla bu yolculuğa çıkıldı. 120 kişilik turizm sektörü deneyimli seçkin bir kadro kuruldu ve Türkiye çapında bütün tesislerle görüşecek 35 kişilik bir pazarlama ekibi oluşturuldu.

‘’Otelz.com’’ özelinde önümüzdeki 2 sene içerisinde 5 yıldızlı otelden pansiyona, rezidansdan hostele kadar 8 binin üzerinde konaklama tesisi ile anlaşma yapılması hedefleniyor.

ÖN ÖDEME YOK


www.otelz.com ile tüketicilere büyük kolaylıklar geliyor. Ön ödemesiz rezervasyon imkanı sağlanıyor. Rezervasyon esnasında her hangi bir ücret alınmıyor. Müşteriler konaklamalarının bitiminde ödeme yapıyorlar. Ayrıca müşterilerden rezervasyon ücreti veya başka bir ek ücret de talep edilmiyor

Oldukça geniş bir ekip, Türkiye’deki bütün müzeleri, parkları, bahçeleri, adliyeleri, ören yerlerini, simge yapıları, alış veriş merkezlerini, yaklaşık 8.000 tane noktayı sisteme tanıttı. Ayrıca otelin bölgesi kadar nereye yakın olduğu veya olması gerektiğini de tüketici tarafından seçilebilir hale getirildi. Bu sayede otel rezervasyonu yapmak isteyenlere büyük kolaylık sağlamak mümkün oldu. Örneğin; Kemer Adliyesine yakın otel arayan bir avukatın arama çubuğuna Kemer Adliyesi yazması yeterli oluyor. Sistem o noktanın 6 km yarıçapındaki tüm konaklama tesislerini fiyatları ve müsaitlik durumları ile tüketicinin karşısına listeliyor.

Tesislerini sisteme dahil etmek isteyen oteller için siteye girip http://www.otelz.com/tesis-ekleme  linkini tıklayarak açılan formu doldurmaları yeterli olacak.

Tesisler, 365 gün erken rezervasyon kampanyası düzenleyebilecekler. Müşterinin tesise giriş tarihi ile rezervasyonun yapıldığı tarih arasındaki gün sayılarını erken rezervasyon kriteri olarak belirleyip diledikleri şekilde indirim verebiliyorlar.

Örneğin; bir tesis otele giriş tarihine 200 gün kalaya kadar yapılan rezervasyonlara %40 indirim, 150 gün kalaya kadar yapılan rezervasyonlara %35 indirim verebiliyor. Buda tesislere tarihlere bağlı kalmaksızın 365 gün erken rezervasyon kampanyası düzenleme fırsatı veriyor.

Tesisler kendileri için özel olarak hazırlanan yönetim ekranından, fiyatlarını kontenjanlarını, dönemsel kampanyalarını tanıtabiliyor. Erken rezervasyon kampanyaları yapabiliyor. İptal şartlarından, çocuk yaşlarına hatta tesislerinde geçerli taksitli kredi kartlarına kadar her şeyi kendileri tanıtabiliyor. Tüm bunlar tesisin www.otelz.com’da sadece kendine özel sayfasında yayınlanıyor.

Türk insanına Türkiye’nin eşsiz doğasını ve denizini, Anadolu’nun kültürünü, Karadeniz’in mis kokan yaylalarını, Doğunun gizemini gezdirmede ve tanıtmada oldukça iddialı olan otelz.com’a hizmet hayatında başarılar diliyoruz.




Bu Haber 15.11.2013 - 12:00:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.