Wyndham Hotels yeni yapılanma sürecini tamamladı

Wyndham Hotels yeni yapılanma sürecini tamamladı
Wyndham Hotels & Resorts, eski ana kuruluşu Wyndham Worldwide çatısından bağımsız olma sürecini tamamladı.


Wyndham Worldwide Corporation artık Wyndham Destinations, adını alırken, Wyndham Hotels & Resorts ise 20’nin üzerinde markası ve 80’in üzerinde ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle faaliyetleini sürdürecek.



SATIN ALMAYA VE ORGANİK BÜYÜMEYE DEVAM

Wyndham Hotels & Resorts CEO’su Geoff Ballotti, “En büyük gücünü sektörün önde gelen ekonomi ve orta segment markalarından oluşan eşsiz portöyünden alan, asset-light ve düzenli aidata dayanan iş modelimizi ileriye taşımayı sürdüreceğimiz bu yeni döneme girmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Satın almalar ve organik büyüme aracılığıyla değer yaratma becerisini kanıtlamış, dünyanın en büyük franchise otel şirketi olarak; bir yandan misafirlerimize en üst düzeyde hizmet vermeye devam ederken; diğer taraftan da otel sahiplerine ve franchise otellerimize daha düşük maliyetle doğrudan müşteri yönelimi sağlamak amacıyla, sektöre öncülük eden sadakat ve teknoloji platformlarımızı güçlendirmeye odaklanacağız” dedi.

BİR MİLYON HİSSESİ TEDAVÜLDE

Ayrışmayla birlikte, Wyndham Worldwide genel hisse sahipleri 18 Mayıs 2018 tarihi itibarıyla sahip oldukları her bir Wyndham Worldwide genel hissesi karşılığında birer Wyndham Hotels & Resorts hissesinin sahibi oldu. Yeniden yapılanmayla birlikte, Wyndham Hotels & Resorts’un tedavülde yaklaşık 100 milyon hissesi bulunuyor.


Bu Haber 04.06.2018 - 14:12:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.