Vural Öger hangi ünlü tatil köyünü 7 yıllığına kiralıyor?

Vural Öger hangi ünlü tatil köyünü 7 yıllığına kiralıyor?
Bu yılın başında Almanya'da yeni bir tur operatörü kuran Vural Öger, otelcilik ayağını büyütüyor.


TurizmGüncel

Almanya'da VÖ Travel adlı yeni bir seyahat şirketi kuran Vural Öger'in sahibi olduğu Majesty Hotels, Kuşadası'nda bulunan Kuştur Tatil Köyü'nün işletmesini devralıyor.

Kuştur tarafından KAP'a gönderilen açıklamada, Kuştur Tatil Köyü'nün Holiday Plan Turizm İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi'ne (Majesty Hotels And Resorts) 7 yıllığına kiralandığı belirtildi. Tesisin kira bedelinin ise ilk yıl için 1,202,500 dolar ve 925,000 Euro artı KDV; sonraki 6 yıl için ise 50,000 Euro artı KDV fiyat artırımı şeklinde olduğu açıklandı.

BÜNYESİNDEKİ OTEL SAYISI 10'A ÇIKIYOR

Majesty Hotels And Resorts'ün bünyesinde şu anda 9 tane otel bulunuyor. Bunlar; Mirage Park Resort/Kemer, Club Tuana Park/Fethiye, Club Tarhan Beach/Didim, Club Lykia Botanika/Fethiye, Club La Mer/Kemer, Club La Mer Art/Kemer, Marina Vista/Bodrum, Marina Vista/Fethiyeve ve Has Han Galata Hotel Istanbul. Kustur Tatil Köyü ile birlikte Majesty Hotesl'in işlettiği tesis sayısı 10'a yükselecek. Majesty Hotels'in bünyesinde bulunan tesislerdeki toplam yatak kapasitesi şu anda 5 bin civarında.







Bu Haber 15.09.2014 - 15:16:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.