Validen EMITT Fuarı'na 'pavyon' yakıştırması

Validen EMITT Fuarı'na 'pavyon' yakıştırması
Bitlis Valiliği tarafından yapılan açılamada, stant açtıkları EMITT Fuarı'nda gürültü nedeniyle tanıtım yapılamadığı belirtilerek, "fuar adeta pavyon ve panayır havasına dönüştürüldü" denildi.


Bitlis Valiliği'nin konuya ilişkin ilk açıklamasında fuarla ilgili olarak 'pavyon' yakıştırması yapılırken, konunun basında yer alması üzerine açıklamadaki söz konusu bölümün 'düğün salonu' ifadesiyle değiştirilmesi dikkat çekti.

Yapılan ilk açıklamada şöyle denmişti:

“Fuar adeta pavyon ve panayır havasına dönüştürüldü. Fuar yetkilileri kapalı alanda çok ciddi eğlence ve müzik yapılmasına müsaade etmiştir. Bu şekilde tanıtım yapılması engellenmiştir. Fuar yetkilileri gerekli hassasiyeti göstermemiştir. Bizler 4 gün boyunca çok yüksek seste yapılan müzik ve eğlence dolayısıyla gerekli tanıtımımızı yapamadık. Bu şekilde kapalı alanda konser ve pavyon mantığı ile yapılmış bir tanıtıma bir daha katılmayacağımızı belirtmek istiyorum. Bu amaçla burada yaptığımız masrafları tazminatı ile birlikte geri alınması için çalışmalarımızı başlattık. Böyle bir fuar ülkemizin dışarıdaki tanıtımı için ciddi bir zarardır. Fuar yetkilileri üzerlerine düşen hassasiyeti ve sorumluluğu yerine getirememektedirler. Bu şartlarda Bitlis Valiliği olarak bundan sonra EMITT fuarına katılmayacağımızı belirtmek istiyorum.”






Bu Haber 31.01.2015 - 11:06:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.