TÜRSAB yönetimi ısrarlı: Genel kurul yapılmayacak!

TÜRSAB yönetimi ısrarlı: Genel kurul yapılmayacak!
TÜRSAB yönetim kurulu, yeni bir açıklama yaparak 2-3 Aralık'taki genel kurulun yapılmayacağını söyledi.


TÜRSAB genel kurulunun yapılmasına 5 gün kala kafa karışıklığı sürüyor. Daha önce bir açıklama yaparak genel kurulun güvenlik nedeniyle iptal edildiğini belirten TÜRSAB yönetim kuruluna, muhalefetten seçimlerin yapılacağı yanıtı gelmişti. Muhalefetin açıklamasında, genel kurulun ertelenmesine ilişkin bakanlık veya ilçe seçim kurulundan alınmış bir karar bulunmadığı, hazirun listesinin de Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesinde yayınlandığı ifade edilmişti.



Bu gelişmelerin ardından TÜRSAB genel kurulu bir açıklama daha yaparak ilk açıklamasında ısrar etti. Yapılan yeni açıklamada, seçimlerin yapılacağı konusundaki bildirimlerin asılsız olduğu iddia edildi.

TÜRSAB yönetim kurulu tarafından yapılan yeni açıklama şöyle:

''Bilindiği  üzere, Birliğimizin  23.Olağan Genel Kurulu’nun ertelendiğine dair 26.11.2017 tarihinde siz değerli üyelerimize duyuru yapılmıştır.

Ancak, söz konusu duyuruyu takiben  sosyal medyada; “Genel Kurulun yapılacağı” hususunda yer  alan yoğun bildirimler asılsızdır.

Bu çerçevede; Birliğimizin 23.Olağan Genel Kurulu ertelenmiş olup, İlçe Seçim Hakimliğinin ise seçimin  yapılacağına  ilişkin karar verdiği yönündeki bilgilendirmeler gerçeği yansıtmamaktadır. Zira; bu konuda İlçe  Seçim Hakimliği tarafından Birliğimize yapılan herhangi bir  tebligat  bulunmamaktadır.''






Bu Haber 28.11.2017 - 12:00:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • TurizmGonullusu 29.11.2017 - 05:59

    Beşiktaş Ysk daki Nebahat Hanımın kızı Türsabta çalışıyordur dimi Beşiktaş ysk"nin iptal kararındakiimzasın olan nebahat. Neyin karsiligi alındı iptalkararı. Hey turizm Bakanı sizden bir ses çıkmadı

  • ertelenmedi 29.11.2017 - 11:55

    arkadaşlar seçim erteleme gibi bir durum söz konusu değildir seçimler 2-3 aralık 2017 tarihlerinde lütfi kırdar kongre salonunda yapılacaktır.

  • turizm bu mudur 29.11.2017 - 09:52

    malmisiniz la, neyin pesindesiniz,

  • bir dost 29.11.2017 - 01:14

    Gören duyanda G-20 zirvesine terör saldırısı istihbaratı var sanır."London has fallen" filmi mi ceviriyorsunuz la artistler.Çok güldüm hahaaa film gibi ya.........

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.