TÜRSAB bazı acentelere ulaşım ve konaklama mı veriyor?

TÜRSAB bazı acentelere ulaşım ve konaklama mı veriyor?
Gaziantep, Trabzon, Mersin gibi illerde bazı acentelerin TÜRSAB tarafından arandığı ve 'konaklama ve ulaşımınız karşılanacak' dendiği şeklinde sektörde iddialar dolaşıyor. Biz de konuyu TÜRSAB'ı seçime götürmekle görevlendirilen 3 kişilik heyetten biri olan Talha Çamaş'a sorduk.


TurizmGüncel

Bazı acentelerin TÜRSAB tarafından arandığı ve 'genel kurulda konaklama ve ulaşımınız TÜRSAB tarafından karşılanacak' dendiği şeklinde iddialar dolaşıyor. TuizmGüncel'e ulaşan bazı acenteler, ''TÜRSAB yönetimi kendine oy verecek acenteler için ücretsiz ulaşım ve konaklama sağlıyor. Kendilerini desteklemediğini bildikleri acenteleri ise aramıyorlar'' şeklinde bilgi verdi.



TurizmGüncel konuyu Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından TÜRSAB'ı genel kurula götürmekle görevlendirilen üç isimden biri olan Talha Çamaş'a sordu.

''SÖYLENTİLER BANA DA GELDİ, İSİM VEREMEDİLER''

Bu tip söylentilerin kendine de geldiğini ifade eden Talha Çamaş, ''Kimin aradığını bana söyleyin konuşup gerekli şeyleri yapayım dedim. Ancak bana isim veremediler.'' dedi.

''TÜRSAB'DA BÖYLE BİR SÖZÜ KİMSE VEREMEZ''

Şu anda TÜRSAB'da böyle bir sözü kimsenin veremeyeceğini kaydeden Çamaş, ''TÜRSAB'ın kaynakları sadece kongre merkezinin hazırlanması ve kullanımı için kullanılıyor. Ne ulaşım ne de konaklama karşılanacak'' dedi.

''YAPILIRSA SUÇ''

Ancak adayların kendi inisiyatifleri böyle bir organizasyon yapmalarının önünde bir engel olmadığını ifade eden Çamaş, ''TÜRSAB adına böyle bir şey yapılması söz konusu değil. Yapılırsa da suçtur.'' şeklinde konuştu.


Bu Haber 23.01.2018 - 12:42:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.