TUROYD Ankara’da otelcilerle buluştu

TUROYD Ankara’da otelcilerle buluştu
Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD), Ankara’da otel yöneticileri buluştu.



Türkiye’nin 81 ilinden, 1000’e yakın otel yöneticisi ile örgütlenen TUROYD Yönetim Kurulu, Ankara’nın önde gelen otellerinin genel müdürleri ile Ambasador Otel Genel Müdürü Savaş Çolakoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

Yaklaşık 25 otel genel müdürünün katılımı ile gerçekleşen toplantıda, ülke turizm politikalarının geliştirilmesinde aktif rol oynamayı hedefleyen TUROYD’un hedef ve projeleri anlatıldı. İlginin büyük olduğu toplantıdan, TUROYD'un üreteceği projelere ve yol haritasına ciddi katkıda bulunacak fikirler çıktığını belirten Başkan Ali Can Aksu, “ Biz Türkiye'yiz. 81 ildeki meslektaşlarımızla birlikte ortak akıl ve ortak projelerle sektörün büyümesine ve gelişmesine destek olacak çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz.” dedi.

Ankara’daki otelcilerin sektörün sorunlarına dair çözüm önerilerinin de alındığı toplantıya, TUROYD Başkanı Turizoom International Hotel Management Genel Koordinatörü Ali Can Aksu, Başkan Yardımcısı North Point Hotel Koordinatörü Murat Toktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu ve Çiçek Mayda katıldı.



Bu Haber 01.05.2017 - 18:18:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.