Türkiye'nin ikinci havalimanı oteli İzmir'de açıldı

Türkiye'nin ikinci havalimanı oteli İzmir'de açıldı
BTA, Türkiye’nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel’i, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na taşıdı.


 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, 2 milyon Euro yatırımla hayata geçirildi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç hatlar terminali ile dış hatlar terminalinin birleştiği noktada konumlanan otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor.



“12 AY DEVAM EDEN İŞ ODAKLI TURİZMİ GÖZ ÖNÜNE ALDIK”

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, İzmir’de konuklarına TAV Airport Hotel ayrıcalığını sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“İzmir sahip olduğu ekonomik, kültürel ve toplumsal değerlerle Türkiye’nin başlıca çekim merkezleri arasında yer alıyor. Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airport Hotel’i İzmir’e taşırken bu potansiyeli göz önünde bulundurduk. Yaz turizmiyle sınırlı kalmayarak yılın tamamında yoğun bir şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz. İzmir’in hak ettiği yere gelmesi için, ilgili tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde katkı sunmaya devam edeceğiz. TAV Airport Hotel İzmir’den şehrin çekim gücü yüksek diğer noktalarına da kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Otel, çok sayıda yerli ve yabancı firmanın faaliyet gösterdiği Torbalı ve ESBAŞ’a yakın bir konumda bulunuyor.”


Bu Haber 27.12.2014 - 10:36:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.