Türkiye, The Meetings Show U.K. Fuarı’na katıldı

Türkiye, The Meetings Show U.K. Fuarı’na katıldı
İngiltere’nin başkenti Londra’da 08-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen The Meetings Show U.K. Fuarı’nda 56 m2’lik bir stant ile yer alan Türkiye, fuarın ilgi odağı oldu. Bu yıl ikinci kez gerçekleşen fuarda ilk kez yer alan Türkiye, ziyaretçilerini “Home of Turkey” konseptli standında ağırladı.

Türkiye, The Meetings Show U.K. Fuarı’na katıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile birlikte İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından organize edilen Türkiye standında toplam 10 firma ve sektör kuruluşu yer aldı. Türkiye standının tasarımında yer verilen “Home of Turkey” konsepti, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Uluslararası nitelikli The Meetings Show U.K. Fuarı’nın ağırlıklı olarak İngiltere pazarına yönelik önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirten ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz, tüm katılımcılar için verimli bir fuar olduğunu dile getirdi. Fuarın henüz ikinci yılında olmasına rağmen  büyük ilgi gördüğünü belirten Yavuz,  ilerleyen yıllarda hem Türkiye standına, hem de genel olarak fuara olan ilginin daha da artacağını ifade etti. Randevu sisteminin bulunduğunu fuarda hem ICVB yetkililerinin, hem de stant katılımcılarının önemli görüşmeler yapma fırsatı bulduklarını belirten Özgül Özkan Yavuz, fuarın İstanbul’un pazarlama, tanıtım ve reklam kanallarını arttırmada önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Fuar süresince Londra Kültür ve Tanıtma Ataşesi Ali Selçuk Can da, Türkiye standındaki faaliyetlere destek verdi.  Stant ziyaretçileri, Kahve Dünyası’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen ikramlar ile 3 gün boyunca Türk Kahvesi’nin en özel tatlarını deneme fırsatı buldular.      




Bu Haber 17.07.2014 - 11:41:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.