Türkiye Starwood Hotels & Resorts çalışanları çocuklar yararına 1 milyon adım attı

Türkiye Starwood Hotels & Resorts çalışanları  çocuklar yararına 1 milyon adım attı
Starwood Hotels & Resorts otel zinciri çalışanları, 1995 yılından beri düzenlediği ve dünyanın öncü çocuk hakları savunucusu UNICEF ile birlikte yoksul bölgelerdeki çocukların hayat şartlarını iyileştirmek için hayata geçirdiği ‘Road to Awareness’ projesi kapsamında düzenlenen yürüyüş için 27 Eylül Cumartesi günü bir araya geldi. Projede, yardım toplayarak Afrika’daki çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Türkiye Starwood Hotels & Resorts çalışanları  çocuklar yararına 1 milyon adım attı
Türkiye Starwood Hotels & Resorts çalışanları  çocuklar yararına 1 milyon adım attı
 
Starwood Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren otellerinden W Istanbul, Sheraton Maslak, Le Meridien Istanbul Etiler, St.Regis Istanbul çalışanları UNICEF yararına UNICEF Türkiye ile birlikte Belgrad Ormanı’ndaki yardım yürüyüşü için toplandılar. Etkinliğe yaklaşık 100 otel çalışanı ve özel davetli katılırken, yürüyüşe katılanlar arasında Le Méridien Istanbul Etiler Genel Müdürü ve Starwood Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn Ağlagül de yer aldı. Ağlagül etkinlikle ilgili olarak “Grubumuz çalışanlarıyla çocuklar yararına sabah saat 08.30’da başlayan yürüyüşte 6 km’lik parkuru tamamlarken, toplamda 1 milyona yakın adım atıldı. Etkinlik sırasında yapılan yiyecek içecek satışlarının gelirleri de yine proje için aktarıldı” şeklinde konuştu.
 
Etkinliğe Starwood Ankara Otelleri de 28 Eylül Pazar günü Eymir gölü etrafında yürüyerek destek verdiler. Sheraton Ankara Hotel & Convention Center ve Lugal, A Luxury Collection Hotel Ankara çalışanları ‘Road to Awareness’ projesi için bir araya geldiler.


Bu Haber 29.09.2014 - 14:21:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.