Türk Hava Yolları uçağında sürpriz yolcu

Türk Hava Yolları uçağında sürpriz yolcu
THY'nin Konakri (Gine)-Ouagadougou (Burkina Faso)-İstanbul bağlantılı uçuşunda sürpriz bir olay yaşandı. Aniden doğum sancısı tutan bir yolcu, THY kabin ekibinin yardımıyla havada doğum yaptı.



THY'nin TK538 sefer sayılı Konakri (Gine)-Ouagadougou (Burkina Faso)-İstanbul bağlantılı uçuşunun, Konakri - Ouagadougou seferi yapılırken Nafi Diaby isimli 28 haftalık hamile yolcu doğum sancıları çekmeye başladı. THY kabin ekibinin yaptığı müdahaleyle doğumun gerçekleştiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak THY tarafından, ''Boeing 737-900 tip uçağımızın Ouagadougou (Burkina Faso)’ya sorunsuz inişinin ardından Nafi Diaby isimli yolcumuz ve doğan kız bebeği,  Ouagadougou’da hastahaneye kaldırılarak gözetim altına alınmıştır. Bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildiren Türk Hava Yolları Ouagadougou istasyon yetkililerimiz bebek ve anneyle yakından ilgilenmektedir.'' şeklinde açıklama yapıldı.

Bebeğe Kadiju ismi verildiği öğrenildi.

Kokpit ve kabin ekiplerinin isimleri: Kaptan İrfan Kurşun Geçmez, Kaptan Melih Atalan, Kabin Amiri Ayşe Evrim Fidan, Kabin Memuru Bouthayna İnanır, Kabin Memuru Azra Yurt ve Kabin Memuru Demet Hocaoğlu.


Bu Haber 07.04.2017 - 16:16:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.