Türk Eximbank: Binde 5 faiz oranıyla turizmciye kredi imkanı sağlayacağız

Türk Eximbank: Binde 5 faiz oranıyla turizmciye kredi imkanı sağlayacağız
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin düzenlediği toplantıya katılan Türk Eximbank yetkilisi Ahmet Aydınlı, “Binde 5 faiz oranıyla turizmciye kredi imkanı sağlayacağız” dedi.



Türk Eximbank Antalya İrtibat Bürosu Pazarlama Yöneticisi Ahmet Aydınlı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin (ALTİD) katkılarıyla Sunprime C-Lounge Hotel’de yüzde 100 Hazine bağlantılı kredilerle ilgili Alanya turizmcilerine bilgilendirmede bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, “Eximbank kredileriyle ilgili ALTİD olarak bilgilendirme toplantısı yaptık. Reeskont ve turizm kredilerinin ne şekilde alınabileceği, kolaylıklarının ne olduğu ve başvuru usullerinin ne şekilde oluşturulacağıyla alakalı bilgilendirmeler yapıldı. Önemli avantajlar sunan Devlet destekli bu krediler ihtiyaç sahibi turizmciler tarafından ilgi görüyor. Yapılan toplantının netice ve detaylandırılmış bilgilerini üyelerimizle paylaşıyoruz” dedi.

Türk Eximbank yetkilisi Aydınlı da “Turizm işletmeleri için gerekli olan avantajlı finansal kaynakları Alanya turizm temsilcilerine anlattık. Binde 5 faiz oranıyla başlayan kredilerimizle ilgili ayrıntılara indik. Bundan sonraki süreçte Alanya’da daha sık temaslarda bulunacağız” dedi. Aydınlı, tur operatörlerinin iflası sonucu yaşanan mağduriyetlerin telafi edilmesine yönelik ileriye dönük sigorta çalışmalarının da olduğunu söyledi.


Bu Haber 11.05.2017 - 14:09:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizmci sadece otel demek değildir ? 11.05.2017 - 02:43

    Sayın yetkililer, turizm sadece otel ve acenteden oluşmuyor. bu tarz imkanları turizmin diğer alanlarındaki işletmelerede vermelisiniz. örnek : araç kiralama firmaları da turizmcidir antalya"da turizmden para kazanırken son 2 yıldır rakamlar çok düşük. Antalya"da araç kiralama şirketleri olarak bizde bu imkanlardan yararlanmak istiyoruz. ATSO 46. Komite ve AKKDER üyeleri olarak destek bekliyoruz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.