Turizmciler, İstanbul'daki EMITT Fuarı'nda buluşuyor

Turizmciler, İstanbul'daki EMITT Fuarı'nda buluşuyor
Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bu yıl 19. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.


22- 25 Ocak 2015 tarihleri arasında dünya turizmcilerini İstanbul'da bir araya getirecek olan fuara, 70’i aşkın ülkeden 4500 firmanın ve 100.000'in üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen EMITT; turizm sektörü temsilcileri, ilgili sivil toplum kuruluşları  ve meslek odaları, belediyeler, kültür ve turizm müdürlükleri  başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu ağırlayacak.

Bu yıl 70 bini aşkın katılımcının yer alacağı EMITT’e katılan ülkelerden bazıları şunlar:
 
Abu Dhabi, Adigeya, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai, Dominik Cumhuriyeti, Dubrovnik, Ekvator, Endonezya, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, Italya, Japonya, Kazakistan, Karadağ, Kenya, Kırım, Kosova, Kore, Küba, Lübnan, KKTC, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Meksika, Moldovya, Maldivler, Mısır, Rusya Federasyonu, Özbekistan, Pattaya-Tayland, Peru Senegal, Seychell adaları, Singapur, Slovenya, Sudan, Tanzanya, Tataristan RF, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Vietnam, Yunanistan.


Bu Haber 21.01.2015 - 18:09:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.