Turizm Yatırımcıları Derneğinden TÜRSAB genel kurulu mesajı

Turizm Yatırımcıları Derneğinden TÜRSAB genel kurulu mesajı
Yönetimin değişmesi ile sonuçlanan 23. TÜRSAB genel kurulunun ardından bir mesaj yayınlayan Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), hem yeni yönetimi tebrik etti hem de yeni yönetimle çalışmaya hazır olduğunu açıkladı.


Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nden yapılan açıklamada TÜRSAB’ın 24-25 Şubat 2018 tarihlerinde yapılan genel kuruluyla ilgili olarak şu ifadeler yer aldı:

''Turizm sektörünün en önemli kuruluşlarından olan TÜRSAB’ın Genel Kurulu’nun gecikmeli de olsa demokratik bir şekilde yapılabilmiş ve sonuçlanmış olması sektörümüz açısından son derece sevindiricidir.

Yapılan genel kurulun TÜRSAB’a ve turizm camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Göreve seçilen Sayın Firuz Bağlıkaya ve arkadaşlarını tebrik ediyor, bu dönemde üstlendikleri görevlerinde başarılar diliyoruz.

Turizm sektörünün öncü kuruluşları olarak içinde bulunduğumuz dönemde yakın işbirliği ve birlikte düşünmenin son derece gerekli olduğuna inandığımızı belirtir, tüm turizm sivil toplum örgütleri ve TÜRSAB’la işbirliği içerisinde çalışmaya her zaman hazır olduğumuzu vurgulamak isteriz.''




Bu Haber 27.02.2018 - 13:13:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.