Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı

Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı
Turizm sektörünün ilk turistik meyhanesi Mor Meyhane Taksim, Ottoman Taksim Square Otelin 9’ncu katında açıldı

Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı
Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı
Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı
Turizm sektörünün ilk turist meyhanesi açıldı
 
 
İstanbul eğlence sektörünün vazgeçilmezlerinden olan Mor Turistik İşletmeleri,  Mor Meyhane Pera, Mor Meyhane Kadıköy ve Mor Meyhane Ataşehir Bahçe zincirlerine Turistik Mor Meyhane Taksim’i de ekledi.
 
Turistik Mor Meyhane’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen açılışına, turizm camiasının önde gelen isimlerinden Andiamo Tur Genel Müdürü Cem Polatoğlu, More Travel Yurtdışı Turlar Müdürü Seden Kızılörs, İntra Turizm Yurtdışı Turlar Müdürü Cenk Çalışkan, Charter Müdürü Yeliz Çimen ve Arya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şanlı katılım gösterdi. Ayrıca Fly Express, Tur Kosmos, Mika Tur, Tatil Go, Tura Turizm, Polar West, Sky Hub, Travel Shop Turkey, Potential Travel, Insıeme Tur, Otel Z, Ceo Tur, Figür Kongre, Sentez Turizm ve Vip Turizm gibi acentaların temsilcileri ile sanat camiasından bir çok ünlü isim katıldı. 
 
 
Yavuz Coşar, Abdurrahman Kılıç ve İlgi Gövsa’ın işletmeciliğini yürüteceği  Mor Meyhane Taksim, Ottoman Taksim Square Otelin 9’ncu katında hizmet verecek. Yavuz Coşar, Taksim'de turistlere yönelik folklör, dansöz, saz ekibi ve animasyonların olduğu yeni bir mekan açtıklarını belirterek, Mor Meyhane Taksim’de  ayrıca geleneksel lezzetleri fasıl ve manzara eşliğinde haftanın yedi günü İstanbullularla  buluşturacaklarını söyledi.
 
2009’dan bu yana sektörde yer alan Mor Meyhane Pera, Mor Meyhane Kadıköy ve Mor Meyhane Ataşehir Bahçe zincilerinin son halkası olan  Mor Meyhane Turistik Taksim, turistik mezeleri, yemekleri, folklor ve dans gösterileri, 170 kişilik kapasitesi, boğaz manzarası ve profesyonel ekibi ile taksim ve çevresinde konaklayan yerli ve yabancı turistlere muhteşem bir atmosfer sunuyor. 
 
 


Bu Haber 29.09.2014 - 10:32:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.