Turizm sektörünü kökten değiştirecek 12 aplikasyon

Turizm sektörünü kökten değiştirecek 12 aplikasyon
Hangi endüstri veya lokasyon olursa olsun aplikasyonlar tüm dünyayı ele geçiriyor. Otel sahibi, kafe yöneticisi, barmen veya müşteri olmanız fark etmiyor; hayatınızı kolaylaştıracak bir aplikasyon mutlaka mevcut.


TurizmGüncel

Çeviri - Seden Algür

Aşağıda hizmet endüstrisi için tasarlanmış inovatif aplikasyonlardan bazılarını görebilirsiniz.


Chef’s Journal (Şefin Günlüğü)


Bu aplikasyonda alışveriş listesi yaratmak, menü oluşturmak, sesli kayıt yapmak ve resim kaydetmek mümkün. Tamamlanan bir yemeği arkadaşlarınızla, ailenizle ve takipçilerinizle paylaşarak aşçılık kariyerinde farklı bir noktaya gelebilirsiniz.


OneTab


Bu aplikasyon, bar adisyonlarının geleceği nokta. OneTab adisyon açmak, süreci takip etmek ve gecenin sonunda ödemeyi sorunsuz şekilde tahsil etmek konusunda müşterilere çok yardımcı olacak.


Restaurant Menu Pro


Düzenli değişiklikler ve güncellemeler söz konusuysa bir menünün bastırılması oldukça maliyetli olabilir. Restaurant Menu Pro aplikasyonu, yazılı menüyü dijital hale getirerek bu sorunu ortadan kaldıracak.


BaristaKit Pro


Bu aplikasyon kafeler ve barlar için bilgi ve yönetim programı olarak kullanılacak. Aplikasyon, yalnızca kullanılan kahve çekirdeği miktarını takip edip analiz yapmakla kalmıyor, kahve makinalarının zamanlamasının takibini de yapabiliyor.


Kashoo


Muhasebe işleri, bir girişimcinin konaklama sektöründen çıkmasını sağlayacak kadar karmaşık bir alan. Bu aplikasyonla muhasebe işlemlerini kolaylaştırmak mümkün. Muhasebe defterlerinize herhangi bir yerden ulaşabilir ve hatta muhasebecinizle paylaşabilirsiniz. Raporlama işlemleri çok kolaylaşacak.


Acclaim POS


Her büyüklükteki kafe ve restoranlar için, sipariş almadan tut sipasirşerin hızlı bir şekilde müşteriye ulaştırılması ve fiyatlandırmaya kadar tüm süreçleri kolayca yönetebileceğinir bir aplikasyon. Bu aplikasyon için için ihtiyacınız olan tek şey bir tablet. Satış Bu sistem kablosuz ve mobil olmakla birlikte küçük kafelerden büyük restoranlara kadar tam bir çözüm sunuyor.


FoodOps Restaurant Management


Bu kapsamlı aplikasyon, yönetici ve şeflere çok katlı mekanları daha iyi yönetme ve finansal, operasyonel, promosyonel konularla personel vardiyalarını ayarlama konusunda kolaylık sağlayacak.


CanGrade


Hizmet endüstrisi, eğitimli ve çalışkan personel bulma konusunda giderek daha büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu aplikasyon uygun adayları belirleme, becerilerini test etme ve mevcut pozisyon için uygunsa işe alma imkanı sağlayan eksiksiz bir platform sunuyor.


Restaurant Order Tracking


Bu aplikasyon da siparişlerin mobil araçlarla alınmasını ve anında mutfağa iletilmesini sağlayarak servis süresini kısaltıyor ve siparişlerle hesabın doğruluğunu sağlıyor. Mevcut restoran yazılım sistemine entegrasyonu mümkün.


LoungeUp


Bu aplikasyon misafirlerle, otelde kaldıkları süre boyunca ve otelden ayrıldıktan sonra, mobil araçlar aracılığıyla iletişim kurma olanağı sağlıyor. Misafirler için, gerek bölgeyle, gerekse otelle ilgili spesifik bilgiler edinme ve otel restoranında masa ayırtma imkanı sunuyor.


ShiftNote


Bu aplikasyon yöneticilere personel vardiyasını ayarlama ve çalışma programı yapma imkanı veriyor. Şiftlerin ayarlanmasının ve personele duyurulmasının zor olduğu büyük işletmelerde, hem işi kolaylaştırıyor hem de personelin bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Yelp

Bu aplikasyon müşterilere, gittikleri veya gitmek istedikleri  mekanlara göz atarak işletme hakkın yorum yazma imkanı sunuyor. Müşterilerin nereye gideceklerini belirlemesine, iş sahiplerinin ise reklam verme ve müşteri erişimlerini arttırmasına yardımcı oluyor.


Bu Haber 30.01.2015 - 20:14:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mustafa Zengin 02.02.2015 - 11:15

    Güzel :) Elinize sağlık Seden Algür hanım...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.