Turizm sektöründe iki önemli ayrılık

Turizm sektöründe iki önemli ayrılık
Turizm sektöründe iki önemli ayrılık yaşandı. Anex'in kurduğu havayolu şirketinin başına getirilen Hacı Say, görevinden istifa etti. Goldenbay Turizm'in ortaklarından Tolgar Bıyıklı da şirketle ilişkisini kesti

 
Eda Özsoy - Turizm Güncel
 
Rusya ile Türkiye arasında turist taşımacılığı yapan Anex Tur, Antalya merkezli havayolu şirket kurmuştu. Şirketin genel müdürü Hacı Say olmuştu. Ancak Hacı Say'ın bir süre önce görevinden ayrıldığı öğrenildi.  Hacı Say, bir süre önce Sunexpress Havayolları genel müdür yardımcılığı görevinden ayrılmıştı. Uzun yıllar havacılık sektöründe farklı şirketlerde görevler yapan Hacı Say, Air Alfa ve Fly Havayolları gibi firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerini yürütmüştü.

TOLGAR BIYIKLI, ORTAKLIKTAN AYRILDI
 
Cruise sektöründe faaliyet gösteren Goldenbay Turizm Yatırımları AŞ'de de bir ayrılık yaşandı. Şirketin ortaklarından Tolgar Bıyıklı, kendi isteği doğrultusunda yönetim kurulu üyeliğinden ve genel müdürlük görevinden istifa etti. Tolgar Bıyıklı'nın şirket hisselerinin tamamı diğer ortaklara devredildi. Şirketten yapılan açıklamada, kurumun faaliyetlerini mevcut kadro ile devam ettireceği bildirildi. 
 


Bu Haber 15.09.2014 - 11:36:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.