Turizm devleri ile sezon galası

Turizm devleri ile sezon galası
Antalya turizmine sezon boyunca muhteşem gösteriler sunan Art Event Grup, Antalya Rus Kültür ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa düzenlediği sezon sonu galası izleyenleri büyüledi. Dev gösteri kadrosunun sergilediği dünya danslarını izleyen konuklar, gecenin sonunda ekibi ayakta alkışladı.

Turizm devleri ile sezon galası
Turizm devleri ile sezon galası
Turizm devleri ile sezon galası
 
 
Dansın, müziğin, ilizyonun, akrobasi gösterilerinin en profesyonel ekiplerce sergilendiği geceye, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı yetkilileri, turizm yatırımcıları, otel yöneticileri ve Rusya Konsolosluğu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 12 burcun kostümlerini giyen gösteri ekibiyle karşılanan konuklar, gala salonuna geçmeden önce uzun süre burçlarla fotoğraflar çektirdi.
Sunuculuğunu da Art Event Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Genco Tunçay’ın yaptığı gecede ilk olarak Art Event Grup Yönetim Kurulu Başkanları Turgay Kındam ile birlikte gösteri öncesi, Crystal Hotels, Maxx Royal Hotels,Titanic Hotels, Wow Otelleri gibi bir çok önemli otel yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 80 kişiye teşekkür plaketi takdim etti. Plaket törenin ardından, tiyatro ve modern dansı birlikte kurgulayan Todes-Attentio ve Yetenek Sizsiniz yarışma programına katılan Light Balance’ın da yer aldığı 15 dans, ilizyon ve akrobasi grubunun sahne aldığı gösteride 27 farklı koreografide 200 kişilik dev kadro izleyenleri büyüledi.
Turizmde sezon sonu galası olarak anılan bu özel gecede, Haşim İşcan Kültür Merkezi'ne gelen konuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 3 saat süren gösteride, araya giren esprili göstericilerle zaman zaman gülümseyen konuklar, izleyicilerin arasına karışan ve birden bire şova dahil olan opera sanatçılarıyla da şaşkınlık yaşadı. Tehlikeli gösterilerde heyecanı doruklara çıkartan, ilizyon gösterileriyle de konukları şaşırtmayı başaran ekip, izleyiciden tam not aldı.
Gecenin finalinde ise özel tasarlanmış kıyafetlerle izleyicilerin olduğu bölüme geçen 200 kişilik gösteri ekibi tempo tutarak, adeta festival havası yaşattı. Tek tek anons edilen gruplar sahnede yerini alırken, gecenin finalinde patlatılan konfetiler ile Antalya turizmine yakışan bir sezon finali gerçekleştirildi.
 


Bu Haber 29.09.2014 - 14:18:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.