Turist tecavüze uğradı, zincir otelin lisansı iptal edildi

Turist tecavüze uğradı, zincir otelin lisansı iptal edildi
Mısır'ın popüler turizm merkezi Şarm El-Şeyh'te iki otelde turistlerin tecavüze uğraması üzerine otellerin lisansları iptal edildi.

 
TurizmGüncel

Telegraph'ta yer alan habere göre, Mısır'ın Şarm El-Şeyh bölgesinde iki farklı otelde bir İngiliz ve bir Rus turist tecavüze uğradı. Konuyla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonrası, 4 yıldızlı Sharm Holiday Resort ve 5 yıldızlı Hilton Sharks Bay Resort adlı otelin ruhsatları iptal edildi.

İddiaya göre, 40 yaşındaki bir İngiliz kadın turist ile bir Rus turist, Şarm El Şeyh'te bulunan  Sharm Holiday Resort ve 5 yıldızlı Hilton Sharks Bay Resort otellerinde tecavüze uğradı. İngiliz kadına otelin güvenlik görevlisi, Rus kadına ise odasına gizlice giren bir polis tarafından tecavüz edildiği belirtildi.

Mısır Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklama her iki otelin de lisanslarının iptal edildiği açıklansa da, Hilton Sharks Bay Resort'ün faaliyetlerine devam ettiği iddia edildi. Aynı açıklamada, bu tip sabıkası bulunan insanların turizm seköründe çalışmasının da yasaklandığı ifade edildi.


Bu Haber 26.03.2014 - 15:59:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.