Tur teknelerinde ve lüks yatlarda darbeci asker araması

Tur teknelerinde ve lüks yatlarda darbeci asker araması
Darbe girişiminin ardından kayıplara karışan askerlerin gidebilme ihtimali olan yerlerde yoğun arama çalışmaları yapılıyor. Sahil Güvenlik ekipleri tatilcileri taşıyan tur tekneleri ile bölgede seyir halinde olan lüks yatlara yanaşarak, teknelerde darbeci askerleri arıyorlar.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından kaldığı otele baskın düzenleyen darbeci askerleri arama çalışmaları devam ediyor.

Darbe girişiminin ardından kayıplara karışan askerlerin gidebilme ihtimali olan yerlerde yoğun arama çalışmaları yapılıyor. Marmaris'in Bozburun beldesi ile Datça arasında bulunan Yunan Adası Simi(Sömbeki) havadan ve denizden ablukaya alındı.
 
Adaya girişler askeri gemilerin kontrolünde yapılıyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait 2 bot ve 3 helikopter sürekli ada etrafında devriye geziyor.

TATİL TEKNELERİ VE LÜKS YATLARDA ARAMALAR YAPILIYOR

Sahil Güvenlik ekipleri tatilcileri taşıyan tur tekneleri ile lüks yatlara yanaşarak, teknelerde darbeci askerleriarıyorlar.

Öte yandan jandarma ve sahil güvenlik botları ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Hisarönü Körfezi'nde jetski ve sürat motorlarının hareketine izin vermiyor. Bölgede benzin istasyonlarında akaryakıt satışları jandarma kontrolünde gerçekleştiriliyor.

Aksaz Deniz ve Hava Radar Üs Komutalığı sınırında bulunan "Balan" dağına da helikopterle komandolar indirildi. Zira, kaçakların bu dağlık alandan Aksaz Deniz Üs Komutanlığı sınırında bulunan Ekincik mevkiine inerek deniz yoluyla Rodos Adası'na gidebilme ihtimali göz önünde bulunduruluyor.


Bu Haber 25.07.2016 - 09:13:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.