TUI yetkilisinden Başkan Kocadon'a: Bodrum'daki hatalar giderilmiş

TUI yetkilisinden Başkan Kocadon'a: Bodrum'daki hatalar giderilmiş
Dünyanın en büyük seyahat acentelerinden Alman TUI'nin üst düzey yöneticileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

TUI yetkilisinden Başkan Kocadon'a: Bodrum'daki hatalar giderilmiş

Daha önce Hollanda’da gerçekleşen turizm fuarında TUI yetkilileri ile görüşen Başkan Mehmet Kocadon, TUI’nin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. 3 günlük ziyaret için Bodrum'da bulunan TUI yöneticileri birçok oteli inceledi. İncelemelerin ardından Bodrum Belediyesi’ne gelen TUI ekibi, Başkan Kocadon ile yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte TUI Doğu Akdeniz Ürün Müdürü Florian Fleischer, Avrupa ve Afrika Portföy Yöneticisi Philipp Harteneck, Türkiye Ürün Müdürü Michaela Gregor, Sözleşme Yöneticisi Selma Kılınc ve Bodrum Şube Müdürü Arif Ceylan Satı katıldı.

TUI: BODRUM ÇOK GELİŞMİŞ

TUI Doğu Akdeniz Ürün Müdürü Florian Fleischer, sahada incelemeler yaptıklarını ifade ederek, "Şu ana kadar birçok tesisi gezdim ve çok memnun kaldım. Daha önce stratejimize uymadığı için Bodrum’dan çıkmıştık. Bazı hatalar vardı. O hataların giderildiğini ve eksiklerin ortadan kaldırıldığını görüyorum. Bu arada Bodrum çok gelişmiş” dedi.  

Alman seyahat acentesinin üst düzey yetkilileriyle görüşen Başkan Kocadon, çalışmaların Bodrum için son derece umut verici olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“TUI’den arkadaşlar geldi. Alman turistleri tekrar Bodrum'a getirmek için daha önce de Hollanda’da bir görüşme yapmıştım. Yaptığımız bu görüşmenin ardından da Bodrum’a gelip birçok oteli incelediler ve TUI’nin tekrar Bodrum’a gelebilmesi için eksiğimiz nedir, yapmamız gerekenler nedir? Bunları belirleyip ortak kararlar aldık. Önümüzdeki sezon TUI tekrar Bodrum’da olacak. Bodrum’un en çok turist ağırladığı ülkelerin içinde ikinci sırada Hollanda geliyor. Hollanda fuarı süresince çok iyi anlaşmalar yapmıştık. Özellikle, uzun zamandır büyümekte zorlandığımız Almanya pazarı için de çok önemli bir görüşme gerçekleştirmiştik. Yaklaşık 3 - 4 yıl önce Bodrum’u programından çıkaran Alman TUI, 2014 sezonu için Bodrum’u tekrar programına aldı.

Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Öte taraftan Rus tur operatörü Biblio Globus’la da anlaştık. Onlar da Bodrum’a 50 bin yolcu getirecekler. Biblio geçen yıl da Bodrum’a operasyon yapmıştı ama haftada iki uçaktı. Şimdi bu uçakların sayısı haftada 7’ye çıkacak. 2013 sezonunda Bodrum’a 27 bin Alman turist geldi. TUI’nin Bodrum’a yeniden gelmesiyle Alman turist sayısında %100’ün üzerinde bir artış hedefliyoruz. Almanya pazarı ile ilgili çalışmalarımıza ITB Berlin Fuarı’nda da devam edeceğiz. Biz 2014 yılının Bodrum için çok iyi olacağına inanıyoruz. Göstergeler son derece olumlu.”


Bu Haber 17.02.2014 - 10:07:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.