Tripoki adında yeni bir seyahat platformu kuruldu

Tripoki adında yeni bir seyahat platformu kuruldu
Seyahatçilerin otel, uçak, araç kiralama, tur, transfer gibi tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan ve sepet özelliği sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde karşılamayı hedefleyen Tripoki işletmeye açıldı.


Türkiye'de Tripoki adında yeni bir seyahat platformu kuruldu. Şirket, seyahatçilerin tüm ihtiyaçlarını karılamanın yanında, gidecekleri destinasyonladaki sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikleri de takip ederek söz konusu etkinliklere bilet alma imkanına sahip olacak.



SEPET ÖZELLİĞİ

Tripoki'nin sepet özelliği sayesinde kullanıcılar, farklı sitelere yönlendirilmeden ulaşım, konaklama, transfer ihtiyaçlarını tek bir sepette toplayarak, kolayca tek seferde satın alabiliyor. Şirket aynı zamanda tüm kredi kartı sahiplerine 9 aya kadar dilediği sayıda taksit imkanı da sunuyor.

BAĞLIKAYA: SEYAHAT ETKİNLİK VE DENEYİMLE ANLAM BULUYOR

Seyahatin sadece ulaşım ve konaklamadan ibaret olmadığını, seyahat edilen yerde gidilen bir etkinlikle ve yaşanılan bir deneyimle anlam bulduğunu bilerek deneyime odaklandıklarını belirten Tripoki Kurucusu Ilgaz Bağlıkaya; “Tripoki, kullanıcılarına tüm seyahat planlamalarını tek bir noktadan hızlı ve kolayca yapma imkanı sunuyor. Tüm seyahat ihtiyaçlarınızın yanında, gideceğiniz destinasyondaki etkinlikleri de görme, inceleme ve biletlerini alma şansına da sahip oluyorsunuz. Ayrıca insanların seyahatlerini planlarken çok fazla zaman harcadığını ve seyahat planlamasının stresli bir süreç olduğunu biliyoruz. Her ürün alımında yaşanan uzun form doldurmalar, farklı sitelere yönlendirmeler insanların zorlandığı ve yorucu olan kısımlar. Sepet özelliğimiz ile biz buna bir son veriyoruz” dedi.

“DENEYİM TURİZMİNDE MARKA OLMAYI HEDEFLİYORUZ''

Turizm sektörünün içinden gelen uzman bir ekiple yola çıktıklarını ve Tripoki’nin ilk yılında 2,5 ila 3 milyon ziyaretçi hedeflediklerini belirten Tripoki Yönetim Kurulu Başkanı Ilgaz Bağlıkaya, Tripoki’nin gelecek hedeflerinden de bahsetti. Bağlıkaya; “Deneyim turizmi denince akla ilk gelen, güvenilir bir marka olmayı hedefliyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemde global pazara açılmayı ve uluslararası seyahat platformları arasında önemli bir yere sahip olarak, Türkiye’nin geniş deneyim seçeneklerini uluslararası mecralarda tanıtmak istiyoruz” dedi.


Bu Haber 17.04.2018 - 13:40:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.