Transaero'dan açıklama: Satışlar arttı, bazı kurum ve firmalar rahatsız oldu

Transaero'dan açıklama: Satışlar arttı, bazı kurum ve firmalar rahatsız oldu
Rus haber ajansı Itar TASS ve bazı Rus haber sitelerinde çıktıktan sonra yayılan "Transaero krizde" haberlerine dair şirketten açıklama geldi. Açıklamada, haberin asılsız olduğu ve maksatlı bir şekilde yayıldığı kaydedildi.


Transaero tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Firmamızın satışları geçen aylar içerisinde önemli ölçüde bir artış göstermiştir. Bu durum bazı kurum yada firmaları rahatsız etmektedir. Bu sebeple itibarımızı zedelemek yada şirketimize bir şekilde zarar verebilmek adına düzenlenmiş asılsız bir karalama kampanyasıdır.

Basında gösterilmeye çalışıldığı gibi yılbaşı öncesi yada sonrası uçuşlarımızın askıya alınacağı haberi tamamen asılsızdır ve böyle bir durum söz konusu değildir. Rusya Federasyonu Başkanı ülkemizdeki mevcut zor dönemi daha etkin çalışarak hızlı bir şekilde geçmek adına tüm Rus menşeili  firmaları bir toplantıya davet ettikten sadece iki gün sonra devlet destekli medya kuruluşları dahil olmak üzere bazı medya kuruluşları tarafından böyle bir haber yapılması bizi son derece şaşırttı ve üzdü.

Transaero havayolları 2008 ve 2009 yıllarında etkin bir şekilde devlet desteği aldı ve şu anda buna benzer destekler bankalara ve diğer büyük şirketlere de verilmektedir. Bu tür büyük krizlerde öncelikli olarak bankalar ve sektördeki diğer büyük şirketler yüksek derecede etkilenmiştir."


Bu Haber 22.12.2014 - 20:38:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.