THY yeni havalimanıyla birlikte hangi yenilikleri hayata geçirecek?

THY yeni havalimanıyla birlikte hangi yenilikleri hayata geçirecek?
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da açılacak üçüncü havalimanıyla birlikte kurumda bir dizi yenilik yapacaklarını açıkladı.


İstanbul'da 2018 yılının ekim ayında açılması planlanan üçüncü havalimanı ile birlikte THY de kurumda bir dizi yeniliği hayata geçirecek.



Habertürk gazetesinde Güntay Şimşek'e konuşan İlker Aycı, yapılacak yenilikler ile ilgili şu bilgileri verdi:

*Türk Hava Yolları kabin hostesleri için tasarlana yeni kıyafetler üçüncü havalimanıyla birlikte kullanılmaya başlanacak. İtalyan Modacı Ettora Bilotta tarafından tasarlanan kırmızı renkteki kıyafetlerin uçuş denemeleri yapıldı.

*THY üçüncü havalimanında çok daha geniş bir alanda hizmet verecek. Ancak yeni merkezde tam verimliliğin sağlanabilmesi bir kış bir de yaz sezonunun geçirilmesi gerekecek.

*THY yeni dönemde yurt dışında terminal işletmeciliği ve teknik bakım yapma, yurt içinde ise Ankara ve Antalya gibi havalimanlarını yeni merkez yapma konularındaki fırsatları değerlendirecek.

*Yeni havalimanında Turkish Kargo ve Anadolu Jet ayrı şirketler olarak hizmet verecek.

*Yakında Singapur merkezli ikram şirketi SATS ile ortaklığını duyuracak olan THY, hem ikramda yeni konsepte gidecek hem de lounge'u yeniden dizyn edecek.

*Amsterdam'da yaşanan kaza sonrası kaldırılan uçakta duty free hizmeti yeni havalimanı ile birlikte farklı bir konseptte yeniden başlatılacak.


Bu Haber 07.04.2018 - 11:56:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.