THY, Stavropol-İstanbul uçuşlarını durduruyor

THY, Stavropol-İstanbul uçuşlarını durduruyor
Türk Hava Yolları'nın, Rusya'nın Stavropol kenti ile İstanbul arasında yaptığı uçuşları mart ayının ortasından itibarn durduracğı belirtildi.


Stavropol Havalimanı Başkanı Nikolay Apalkov, Türk Hava Yolları’nın 15 Mart’tan itibaren Stavropol ve İstanbul arasındaki hava bağlantısını sonlandıracağını bildirdi.



Gzetem.Ru'da yer alan habere göre Apalkov, Bölge Duma’sında yaptığı açıklamada, “Ağustos 2017’de havayolu şirketinin başkan yardımcısı bizim yanımızdaydı. Bunun ardından 15 Mart’tan itibaren Stavropol ve İstanbul arasındaki seferleri sonlandıracaklarını bildirdiler” ifadesini kullandı.

Apalkov, havayolu şirketi ile Ekim ayına kadar yaz aylarında mevsimsel hava bağlantısının kurulması için görüşüldüğünü, fakat henüz kesin bir kararın alınmadığını belirtti.

Stavropol Krayı Ulaştırma Bakanı Roman Petraşov toplantıda havayolu şirketinin Krasnodar havalimanı ile çalışacağını ve Stavropol ile işbirliğini bitirme kararının seferlerin düşük doluluk oranı ve havaalanının uluslararası standartlara uygun olmamasından kaynaklandığını ifade etti.


Bu Haber 28.02.2018 - 09:48:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.