THY ile Avea'dan Discover İstanbul uygulaması

THY ile Avea'dan Discover İstanbul uygulaması
Türk Hava Yolları, Avea İle Birlikte Discover İstanbul uygulamasına imza attı.

 
Türk Hava Yolları’nın Avea ana sponsorluğunda, İstanbul’u tanıtan ve dünya çapında şu ana kadar yapılmış en geniş çaplı mobil uygulama olarak hayata geçirdiği Discover Istanbul, sadece yerli ve yabancı turistlerin değil, İstanbul'da yaşayanların da faydalanabileceği bir uygulama olarak tüm iOS ve Andorid kullanıcıları ile buluştu. Bu uygulamayı kullanan kişiler İstanbul'da gezilecek yerler, alınabilecek hediyeler, yenilecek yemekler, alışveriş yerleri, toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar tüm detayların yer aldığı zengin içeriğe bu uygulama ile erişim sağlayabilecekler. İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Discover İstanbul mobil uygulamasında, en cazip eğlence mekanları önerileri ile birlikte, araç kiralama hizmeti, en güncel kültürel haberler ile İstanbul’un en merkezi yerlerinde bulunan otel önerileri ve kullanıcı yorumları da bir arada sunuluyor.
 
Discover Istanbul'un altyapısı ve içerikleri, yerli ve yabancı turistlerin İstanbul hakkındaki en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde ulaşmalarını sağlayacak şekilde tasarlandı. Kullanıcılar; offline kullanım imkanı ile deneyimi kesintisiz ve masrafsız olarak yaşayabilecek, düzenli güncellemeler ile her zaman doğru bilgilere ulaşabilecekler.

İSTANBUL TANITIMINA YENİ BİR BOYUT
 
Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül ile Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ve Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur’un bir araya geldiği lansmanda, işbirliği ile geliştirilen uygulama basına ve kullanıcılara tanıtıldı.
 
Ahmet Olmuştur, “Türk Hava Yolları, dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olarak İstanbul merkezine önem vermekte ve İstanbul’un tanıtımlarına destek vererek İstanbul’a gelenlere ayrıcalık sunmaktadır. Ortaklığımız, Istanbul Shopping Fest, Istanbul Airshow gibi sponsorluklar ve Touristanbul gibi İstanbul’u destekleyici çalışmalarla İstanbul için hizmet vermeyi sürdürmektedir. Avea ile birlikte imza attığımız Discover İstanbul uygulaması ile güzel şehrimizin tanıtımına yeni bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum”dedi.
 
Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü olarak her zaman kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalar geliştirdiklerini söyleyen Baran Yurdagül “Discover İstanbul uygulaması ile ziyaretçiler İstanbul’u daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Dünyanın en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yapan İstanbul gibi bir şehir için böylesi bir uygulamaya Türk Hava Yolları ile birlikte imza atmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. İnanıyoruz ki bu uygulama ile yerli ve yabancı ziyaretçiler A’dan Z’ye tüm sorularının cevaplarını Discover İstanbul ile bulacaklar” dedi.
 
Avea bu uygulamada sponsorluğu kapsamında, yurt dışından gelen ve Avea’da uluslararası dolaşım yapan turistlere, TTNET WiFi noktalarında 600 dakika ücretsiz WiFi kullanımı fırsatı sunuyor. Uygulamada bulunan harita alanında gösterilen en yakın restaurant, gezilecek yerler ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra en yakın TTNET WiFi noktalarının da gösterilmesi, kullanıcıların Avea ile roam ederek bu kampanyadan faydalanmalarını kolaylaştırıyor.


Bu Haber 19.09.2014 - 14:26:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.