THY 211 personeli neden işten çıkardığını açıkladı

THY 211 personeli neden işten çıkardığını açıkladı
Türk Hava Yolları, işten çıkardığı personele ilişkin olarak bir açıklama yayımladı.


Aralarında genel müdür yarcımcıları, başkanlar, pilotlar ve kabin görevlilerinin de bulunduğu 211 kişiyi işten çıkaran Türk Hava Yolları, söz konusu personelin neden çıkarıldığına dair bir açıklama yaptı. Açıklamada, Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) vurgusu dikkat çekti.

Konuya ilişkin olarak Türk Hava Yolları yönetimi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''FETÖ YAPILANMASINA MÜZAHİR OLMAK...''

''22.07.2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilen mezkûr iş akitlerinin feshedilmesi gerekçeleri arasında; işletmesel gereklilik, verimsizlik, performans yetersizliği ve de ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışlar kapsamında FETÖ yapılanmasına müzahir olmak yer almaktadır.

Türk Hava Yolları, gerçekleşen darbe girişimi sonrasında tüm aile fertleri ile birlikte ve de kahraman milletimizin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede ve demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edecektir.''

BİR YENİ ATAMA

Öte taraftan, Türk Hava Yolları A.O. Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Dr. Murat Şeker'in atandığı açıklandı. Konuya ilişkin olatak yapılan açıklamada ise, ''Ortaklığımız Yönetim Kurulunca; Türk Hava Yolları A.O. Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Sn. Coşkun Kılıç’ın yerine Sn. Dr. Murat Şeker’in atanmasına karar verilmiştir.'' denildi. 



Bu Haber 25.07.2016 - 16:00:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.