Thomas Cook yönetim yapısında değişikliğe gidiyor

Thomas Cook yönetim yapısında değişikliğe gidiyor
Thomas Cook'un Almanya CEO'su Michael Tenzer'ın istifa haberinin ardından, Stefanie Berk'in Ağustos ayında CEO olarak göreve başlayacağı haberi geldi.


Turizm Güncel


Stephanie Berk, Merkez ve Doğu Avrupa'nın başı olarak Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Maceristan'dan sorumlu olacak.

Stefanie Berk göreve gelene kadar, Merkez Avrupa yöneticiliği görevini geçici olarak  hava yolları yönetim kurulu üyesi Christoph Debus yürütecek.

Grup CEO'su Peter Fankhauser Michael Tenzer'ın şirketi çok ileriye taşıdığını belirtirken, Stefanie Berk için şunları söyledi:

“Stefanie Berk, uluslararası arenalarında deneyim sahibi harika bir yönetici. Kendisi sadece tur operatörlüğünde değil, aynı zamanda grubun otellerinde de deneyim sahibi.”

Bu değişikliğe paralel olarak, Thomas Cook Avrupa tur operatörlüğü sistemini de değiştiriyor. TUI'nun eski Almanya yöneticisi  Kirsten Feld-Türkis, temmuz ayında şirketin Birinci Sınıf Ürünler ve Uzun Mesafeli Tatiller departmanının başına geçecek.

Thomas Cook'taki bir başka yönetim değişikliği de şu anki Doğu ve Batı Avrupa yöneticisi Reto Wilhelm'in, grubun Çinli ortağı Fosun ile ortak gireceği işten sorumlu hale getirilmesi olacak.  Shanghai merkezli plan, Fosun'un yatırımı ve Thomas Cook'un işletmesi ile hayata geçecek 30 oteli de içeriyor.



Bu Haber 21.05.2015 - 18:29:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.