Thomas Cook ve Antalyalı turizmciler kapasite artışını görüştü

Thomas Cook ve Antalyalı turizmciler kapasite artışını görüştü
Antalya'da Türk turizmcilerle bir araya gelen Thomas Cook'un üst düzey yöneticileri, 2018 planlamalarını ve kapasite artırımını masaya yatırdı.



Thomas Cook'un üst düzey yöneticileri Antalya'da turizmcilerle bir araya geldi. Toplantıya, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Yağcı,  TÜROFED Başkanı  Osman Ayık, AKTOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu ve AKTOB Genel Sekreteri Yeliz Gül Ege katıldı.

THOMAS COOK'TAN ÜST DÜZEY İSİMLER KATILDI

28 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşen toplantıya, Thomas Cook Avrupa Bölge ve Ürün Direktörü Andreas Thams, Thomas Cook Almanya Kısa ve Orta Mesafe Destinasyon Ürün Müdürü Sacha Büsseler, Thomas Cook  Orta ve Doğu Avrupa CEO'su Stefanie Berk,  Öger Tours Genel Müdürü Songül Bektaş Rosati ve Diana Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul katıldı.



Toplantıda;  Avrupa Pazarı'nda 2017 yılı değerlendirilerek, 2018 yılına yönelik satış ve uçak planlaması görüşüldü.

''KAPASİTE ARTIŞI GÖRÜŞÜLDÜ''

Toplantı ile ilgili değerlendirme yapan AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı, "Mevcut talep artışının 2018 yılında da sürdürülebilirliğini sağlamak için bir araya geldiğimiz Thomas Cook yöneticileri ile rakip destinasyonların durumu ve  2018 yılı için yapılması gerekenleri, özellikle karşılıklı desteklemeler ve kapasite artışı ile ilgili  görüşmeler yapıldı.  Antalyanın 2014 ve 2015 yılındaki talep seviyesine ulaşması için yapılması gerekenler toplantının ana gündemini oluşturdu. Türkiye satışlarının Avrupa pazarında 2018 yılında da artış göstereceğine dair verilerin alındığın belirten Thomas Cook yetkilileri, uçak planlamalarında artışa gidileceği bilgisini paylaştı. Fiyatların ise önümüzdeki yıldan itibaren  2014 yılına yakın daha sürdürülebilir bir zemine oturmasını da bekliyoruz. Ayrıca bu zor zamanda Türkiye ve Antalya turizmine destek verdikleri için Thomas Cook''A ve Dina Turizm'e teşekkür ediyoruz." dedi.





Bu Haber 31.08.2017 - 19:00:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.