'The Market' ile 19 ülke İzmir’de buluşuyor

'The Market' ile 19 ülke İzmir’de buluşuyor
Akdeniz bölgesinde yer alan toplantı taleplerine cevap verebilecek tedarikçilerle, bu bölgede iş potansiyeli olan alıcıları birleştiren “The Market” etkinliğinin 6.sı ilk defa İzmir’de yapılacak.

'The Market' ile 19 ülke İzmir’de buluşuyor
'The Market' ile 19 ülke İzmir’de buluşuyor

İtalya ve Malta’dan sonra ilk defa İzmir’de Swissôtel’de gerçekleşecek olan 'The Market' etkinliği Akdeniz bölgesi içersinde yer alan dernekler, acentalar, büyük şirketler, oteller ve tedarikçiler ile bu bölgelerde kongre düzenleyecek olan grupları buluşturuyor.Proje Koordinatörü Giancarlo Leporatti önderliğinde, Swissôtel Büyük Efes, Venüs Turizm, Türk Havayolları ve İzfaş’ın sponsorluğunda  18 -20 Şubat tarihleri arasında Swissôtel’de gerçekleşiyor.  
 
18-20 Şubat arasında gerçekleşecek etkinlik, Avusturya, Avrupa, Brezilya, Amerika, Hindistan, Çin, Kolombiya başta olmak üzere toplam 19 ülkeden 70 alıcı ile 30 tedarikçiyi İzmir’de biraraya getiriyor.

Etkinlik boyunca, Akdeniz bölgesinde 2015 yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan kongre ve toplantı organizasyonları için 165 milyon dolarlık bir bütçenin pazarlık aşaması, ikili görüşmeler halinde gerçekleşiyor olacak.

Görüşmeler ardından grup, İzmir’i destinasyon olarak keşfederek  İzmir’de organizasyon gerçekleştirilebilecek mekanlar ile birlikte tarihi Efes Harabelerini ziyaret edecek.
 


Bu Haber 17.02.2015 - 14:46:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.