Termal otelde müşterilere şok

Termal otelde müşterilere şok
Sömestr tatilinde Afyon Gazlıgöl'de bulunan Özgül Termal Otel, müşterilerini üzdü. Otelde konaklayan müşteriler, salı gününden itibaren termalde yaşanan arızanın 'birkaç saate kadar düzelecek' açıklamasının ardından devam ettiğini ve günlerce otel yönetiminin kendilerini oyaladığını ifade ettiler.


Rotahaberin yaptığı habere göre; sömestr tatillerini bir termal otelde değerlendirmek amacıyla Afyon Gazlıgöl’deki Özgül Termal Otel’e gidenler hayal kırıklığı yaşadı. Müşteriler, otelin termal su sisteminin Salı günü arızalanmasına rağmen, "birkaç saate düzelecek" denilerek günlerce oyalandıklarını söylediler.
 
Özgül Termal Otel; Gazlıgöl bölgesinin en kapsamlı ve en iddialı tatil köyü olarak hizmet veriyor. Sömestr tatilinde pek çok ailenin çocuklarıyla birlikte zamanlarını geçirmek istedikleri adres olarak öne çıktı. 
 
Özgül Termal’e gelenler ilk günler bekledikleri termal ortamını doyasıya yaşamaya başladılar. Otelde konaklayanlar, salı sabahından itibaren devre dışı kalan termal sistemiyle birlikte hayatın çekilmez noktasına geldiğini söylediler. 
 
 Termal sisteminin devreden çıkmasıyla kalorifer sistemi dahil pek çok şey kullanılamaz hale geldi. 
 
 Müşteriler işletme yöneticilerine arızanın ne zaman giderileceğini sorduklarında, “birkaç saate kadar düzelecek” cevabını aldılar. Pek çok müşteri günlerce oyalanmalarına isyan ederek tatil köyünü terk etti.
 
Rotahaber’in görüştüğü müşteriler tepkilerini şöyle dile getirdi:
 
Muhammet Yılmaz: Ailemle Isparta’dan termalden yararlanmak amacıyla geldim. Bir iki gün gayet güzeldi ancak sonrasında çekilmez bir hal aldı. Bizi günlerce oyladılar. Üç günümüz olmasına rağmen bugün oteli terk ediyoruz. 
 
Abdülkadir (soyadını vermek istemedi): Eşimle şubat tatilini burada geçirmeyi çok önceden planlamıştık. Maalesef termalde hayal kırıklığına uğradık. Burası termal otel. Termal otelden sıcak suyu çıkarırsanız geriye bir şey kalmaz.   Sağlam geldiğim otelden bugün hasta olarak ayrılıyorum. 
 
Sibel Balaban: Eşim ve çocuklarımla üç gündür buradayım. Eşim soğuk demeden bugün havuza girdi. İnşallah hastalanmaz. Bize sorunla ilgili aydınlatıcı bilgi veren olmuyor. Kalmaya devam edersek devre mülk dönemimizi heba eder miyiz bilmiyorum. 
 
Kemal Torun: Biz devre mülk kullanım hakkını bir başkasından aldık. Ben emekliyim. Buraya gelmek benim için kolay değil. Bu boşa geçen günlerimizin telafsi edilecek mi bilmiyorum. Edilmeye kalkışılsa bile bizim yeniden buraya glmeye imkanımız olabilmesi mümkün olur mu bilmiyorum. Bel fıtığı ameliyatı olmuş biriyim şifa olsun diye geldim ama kaç gündür odada kabanla oturuyoruz. Bırak termalden yararlanmayı sırtımız ısınmadı.
 
Ercan Arslan: Ben Antalya’da turizm sektöründe çalışıyorum. Bir işletmenin kriz dönemleri için B planı vardır. Burada bir sorun yaşanmış. Bu çok ciddi bir sorun olabilir. İşletmelerin her türlü soruna karşı bir B planı vardır. Kaç günden bu yana müşterilere karşı dürüst davranılmadığını görüyorum. Devre mülkü aldığımız şahıs bize yardımcı olmuyor. Paramızı istediğimizde başkasının adına satış yaptığını söyleyerek para iadesini yapmıyor. Bizi mağdur etti.
 
OTEL YÖNETİMİ NE DİYOR?
 
Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Özgül Termal’in yöneticileri ile de görüştük. Müşterilerin yaşadıklarını Otel Müdürü Bekir Akyar ile görüştük. Bekir Akyar, müşterilerin şikayetlerin kendilerine ulaştığını ve çözüm geliştirmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:
 
“Salı günü bölgede genel bir sorun yaşandı. Bu sorundan bizim otel de etkilendi. Termal kuyudaki mekanik aksam arızalandı. Mühendislerimiz çalışmalarını yapıp perşembe günü sistemi devreye aldılar ancak bu kez de suyun debisi ve ısısının düşük olduğu görüldü.  Daha önce 80 dereceleri sıcaklıkta su alınırken şimdi 38 -42 derecede ancak su alınıyor. Kaynaktan çıkan suyun dağıtımda kaybettiği sıcaklık da eklenince su odalara oldukça soğuk veriliyor. 
Biz müşterilerimizi salı gününden itibaren arayıp haberdar ettik ondan sonra gelenler bu durumu bilerek geldi.”
 
 


Bu Haber 01.02.2015 - 10:07:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.