Talep düştü, TUI 117 pounda Marmaris paket turu sattı

Talep düştü, TUI 117 pounda Marmaris paket turu sattı
İngiltere'de artan hava sıcaklıkları ve devam eden Dünya Kupası nedeniyle hava yolu şirktleri ve tur operatörlerleri fiyatlarda damping yaptı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Tur operatörleri ve hava yolu şirketleri, İngiliz milli takımının Rusya'daki Dünya Kupası maçlarına devam etmesi ve İngiltere'de havaların giderek ısınması nedeniyle son dakika paket tur fiyatlarında indirime gitti.



UÇAK, TRANSFER, 1 HAFTALIK KONAKLAMA 700 TL

İngiliz turizm basınında yer alan habere göre TUI Travel, geçtiğimiz hafta Manchester'dan Marmaris'e bir haftalık paket turu 117 pounddan (700 TL) sattı. Söz konusu paket turun içinde, 15 kg ağırlığındaki bagajla Dalaman'a uçuş, transfer ve mutfağı olan bir resortte (yeme-içme dahil değil) 1 haftalık konaklama bulunuyordu.

KANARYA ADALARI DA UCUZA SATILIYOR

Öte taraftan TUI şu anda Norwich'ten Kanarya Adalarına 199 pounddan (1.200 TL) başlayan fiyatlarla tatil imkanları sunuyor.

THOMAS COOK 1.340 TL'YE ZENTE PAKET TURU SATIYOR

Thomas Cook ise Yunanisan'ın Zente Adasına bir haftalık son dakika paket tatili 222 pounddan (1.340 TL) satıyor.

DÜNYA KUPASI İLE SICAK HAVA BİRLEŞTİ

Yapılan araştırmalar İngiltere'de yurt dışı tatiline olan talepte son birkaç haftadır düşüş olduğunu gösteriyor. Uzmanlar bunu, İngiltere'de 1976'dan bu yana en uzun süre devam eden sıcak hava dalgası ile Dünya Kupası maçlarının kesişmesine bağlıyor.

İngiltere'de talebi canlandırmak isteyen şirketler, sadece paket turlarda değil, uçak biletlerinde de fiyat silahına sarılmış durumda. TUI geçtiğimiz çarşamba günü Gatwick-Palma gidiş-dönüş biletlerini 49 eurodan satışa sundu.


Bu Haber 09.07.2018 - 14:44:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.