Süzer Grubu İsrailli şirketle birlikte Amerika'da lüks otel yapıyor

Süzer Grubu İsrailli şirketle birlikte Amerika'da lüks otel yapıyor
Süzer Grubu'nun, Alex Sapir ve Rotem Rosen tarafından kontrol edilen İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte ABD'nin Miami kentinde 40 milyon dolara bina satın aldıkları belirtiliyor. İki şirketin, satın aldıkları arazideki binayı yıkarak yerine yüksek standartlı bir otel ve konut yapacağı açıklandı.


Turizm Güncel


Süzer Grubu ile ASRR Capital'in birlikte aldığı binanın, Four Seasons oteli, sörf kulübü ile özel rezidanslara komşu olduğu ve okyanus kenarındaki bir dönümlük araziyi kapsadığı ifade edildi.

Alım sürecinin 45 gün içinde biteceğini belirten şirketin başkanı Rotem Rosen, arazi üzerindeki binanın eylül ayında yıkılacağını ve aralık ayında da yeni inşaata başlanacağını açıkladı. "Aslında Süzer Grup ile birlikte Miami'ye daha önce girecektik" diyen Rosen, satın almaya çalıştıkları binanın 88 milyon dolara başka bir gruba satıldığını ifade etti.

Miami'ye yatırım yapmak için doğru zaman olduğunun altını çizen Rotem Rosen, Süzer Grubu ile birlikte daha önce de New York'ta 50/50 hisseli bir binayı satın aldıklarını hatırlattı. Rosen ayrıca, Avrupa'da ultra lüks otel satın almak için de fırsat kolladıklarını kaydetti.

ASRR Capital ve Süzer Grubu'nun araziye beach clubı da olan 80 odalı bir otel yapmayı planladıkları kaydedildi. Binanın en üstünde ise 10 tane lüks daire olacağı ve 150 bin metrekarelik bir alana sahip olacağı bilgisi verildi. 2.5 yılda bitirilmesi planlanan projenin karşısındaki arazinin ise tenis kortu ve otopark olacağı açıklandı.




Bu Haber 28.04.2015 - 15:06:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.