SunExpress, Sabre seyahat pazarına katılıyor

SunExpress, Sabre seyahat pazarına katılıyor
Tüm dünyadaki seyahat acenteleri artık Sabre’yi kullanarak, Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığı SunExpress’den etkin şekilde alışveriş yapabilecek ve bilet ayırtabilecekler.

 
Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress, Sabre Corporation’ın dünya genelinde 400 binden fazla kullanıcısı olan Sabre global dağıtım sistemine katıldı. 
 
Yapılan anlaşma ile SunExpress, Sabre seyahat pazarını görecek ve biletlerini dünya genelinde 400,000’den fazla seyahat acentesi üzerinden satabilecek. Seyahat acenteleri bunun karşılığında,etkin şekilde alışveriş yapma ve SunExpress’in tüm ücretlerinin, uçuş tarifelerinin ve envanterlerinin rezervasyonunu yapma imkanına kavuşacak.
 
SunExpress Ticari Direktörü Andreas Thams “Sabre ile anlaşmamız, dağıtım stratejimiz içerisinde ileri doğru önemli bir adımdır ve küresel erişim alanımızla birlikte satış ve pazarlama çalışmalarımızı genişletmemize yardımcı olmaktadır. Dünya çapındaki seyahat acentesi ortakları artık kendi müşterileri için SunExpress ağından hızlı ve etkin bir şekilde uçuş rezerve edebileceklerdir” şeklinde konuştu.
 
Sabre EMEA Avrupa Ortadoğu ve Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı Harald Eisenaecher ise şu şekilde konuştu: “SunExpress, Avrupa’da tatil adresleri arayan Türk ve Alman yolcular için popüler bir seçenek. Sabre, onların pazara erişimini kolaylaştırarak, havayolu şirketinin büyümesini desteklemekten ve koltuklarını küresel seyahat acentesi topluluğuna satmaktan memnuniyet duyuyor. Kendimizi, seyahat acentelerimize yeni ve ilgili bir içeriği sunmaya ve böylece acentelerimizin müşterilerine en iyi fiyata en iyi seyahat ürünlerini sunmasını sağlamaya adadık”.

SunExpress tüm dünyadaki seyahat acentelerine havayolu ürünleri ve hizmetlerini Sabre Seyahat Pazarı üzerinden pazarlamayı seçen yaklaşık 400 havayolu listesinde yerini alıyor.
SunExpress, Sabre üzerinde iki ayrı koda sahip olacak: Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye yapılan uçuşlar için SunExpress/XQ kodunu, Almanya’dan Avrupa’da Akdeniz’de bulunan tatil bölgelerine, Kanarya Adaları’na ve yine Türkiye’ye uçuşlar için SunExpress Germany/XG kodunu kullanacak. Her iki biletleme de XQ üzerinden yapılacak.


Bu Haber 02.10.2014 - 12:31:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.