'Starwood'un İstanbul'a getireceği St Regis, lüksün yeni adresi olacak'

'Starwood'un İstanbul'a getireceği St Regis, lüksün yeni adresi olacak'
Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanı Micheal P. Wale, grubun Türkiye hedeflerini anlattı.


TurizmGüncel

Son 5 yılda Türkiye'deki otel sayılarını ikiye katladıklarını belirten Michael P. Wale, önümüzdeki 3 yıl içindeki Türkiye'deki otel portföylerine 4 veya 5 otel daha ekleyeceklerini ifade etti. Wale, "İstanbul'a Four Points markamızı getiriyoruz. Sanıyorum sahip olduğumuz dokuz markadan yedi tanesi Türkiye'ye gelmiş olacak." dedi.

Türkiye'nin, özellikle de İstanbul'un stratejik büyüme hedefi noktasında çok önemli olduğunu kaydeden Wale, şu noktaların altını çizdi:

ST REGIS MARKAMIZ ALTI YILDIZA DENK GELİYOR

"Starwood olarak Türkiye'de büyümemiz için büyük bir potansiyel olduğunu düşünüyoruz. İstanbul'a getireceğimiz St Regis markası ultra lüks bir ürün. Bu markayı altı yıldızlı olarak tanımlayabiliriz. Bu otelin anlaşması imzalandı. Nişantaşı'ndaki Maçka oteli önümüzdeki yıldan itibaren St Regis olarak hizmet verecek. Mükemmel bir lokasyonda bulunan bu otel, İstanbul'da lüks konaklamanın yeni adresi olacak. Ultra lüks bu otelin tüm odalarında butler servisi bulunacak. Servis kalitesi, sunumu ve lokasyonuyla önemli bir adres haline gelecek."

FOUR POINTS ORTA SEGMENT MARKAMIZ

"Four Points ise bizim orta segment markamız. Bu markanın özellikle ikincil şeirler için çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Müşterilerine, ekonomik konaklama şmkanı sunacak. Bu otellerde, bir adet restoran, toplantı salonları ve rahat bir konaklama sunuluyor."

ALOFT İÇİN BİRAZ DAHA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

"Geçtiğimiz yıl Bursa'da açtığımız aLoft ise Starwood'un dizayn otel markası. Ancak sanırım bu otelin Türkiye'de tanınması için biraz daha çaba sarf etmemiz gerekecek. Aloft, yalnız seyahat eden insanlara göre tasarlandı. Oda kalitesi, servisi ve teknolojik olanakları çok yüksek. İşseyahatlerinde bütçeli konaklamayı tercih edenlerin tercih edeceği bir marka."

WESTN MARKASI TÜRKİYE'DE WELLNESS YATIRIMI İÇİN UYGUN

"Şu anda Türkiye'de bulunmayan iki markamız Element ve Westin. Starwood'un dünya çapında, 1,200 tane oteli bulunuyor. Bunların içinden yaklaşık 400 tanesi Sheraton, 200 Westin, 200 Four Points... Westin bizim en büyük markalarımızdan birisi. Westin bizim life style otellerimizden birisi. Konaklayanların rahatlayıp huzur bulacakları bir marka. Bu otel için sloganımız, İyi uyu, İyi yemek ye, rahat hareket et, iyi hisset, iyi çalış, iyi oyna. Önümüzdeki yıllarda Westin, Türkiye'de bir wellness markası olabilir."

TÜM MARKALARIMIZI İSTANBUL'A GETİRMEK İSTİYORUZ

"İstanbul bizim için çok çnemli bir şehir. İstanbul, bu kadar markamızın bulunduğu dünyadaki 3 şehirden bir tanesi. New York'ta 9, Dubai'de ise sekiz markamız var. İstanbul'da da dokuz markaya ulaşacağımıza inanıyorum."


Bu Haber 25.09.2014 - 16:33:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ykurt 26.09.2014 - 09:54

    Madem bu markalar Türkiyeye gelmek istiyor, neden Yatırıma dahil olmuyorlar da sadece yönetim isim hakkı anlaşmaları yapıp hiçbir riski paylaşmıyorlar ? Oysaki, yatırımcılarımızdanışmanlarımız bu markalar karşısında dik durabilse eminim şartlar OTEL YATIRIMCILARIMIZ açısından daha iyi olacaktır...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.