Sosyal medyada viral olan otel çalışanı, binlerce turizm işçisinin sesi mi oldu?

Sosyal medyada viral olan otel çalışanı, binlerce turizm işçisinin sesi mi oldu?
Booking.com üzerinden otelden şikayet eden misafirlere verdiği ilginç yanıtlarla sosyal medyada viral olan otel çalışanı, binlerce otel çalışanının sesi mi oldu?

Sosyal medyada viral olan otel çalışanı, binlerce turizm işçisinin sesi mi oldu?

TurizmGüncel


Booking.com üzerinden müşteilerin şikayetlerine birbirinden ilginç yanıtlar veren otel çalışanı/yöneticisi, sosyal medyada adeta viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları otel çalışanının müşterilere verdiği yanıtları, kendi sayfalarında, haber sitelerinde veya haberin yayınlandığı sosyal medya hesaplarında yaptıkları yorumlarla değerlendirdiler.



Otel çalışanına kızan da var, ''helal olsun'' diyen de. Facebook'tan derlediğimiz yorumlarda, çok sayıda insanın otel çalışanını haklı bulduğu görülüyor. Yapılan yorumlar, ''Çılgın otel çalışanı binlerce turizm çalışanının hislerine tercüman mı oldu?'' sorusunu akıllara getiriyor.

Otel çalışanının yorumlarından biri



İşte sosyal medyada otel çalışanı ile ilgili yapılan yorumlar:








Bu Haber 20.09.2016 - 11:05:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Otelci 25.09.2016 - 08:55

    Aynen katılıyorum. Krizin getirdiği mecburi kampanyalarla beş yıldızlı otelde kalma şansını yakalayan, otel kültürü olmayan ama yine de parasını Verdim dilediğimi yaparım anlayışıyla, havuz başında çekirdek yiyip kabuklarını yere atan , bir de üstüne acımasız ve haksız yorum yazan pişkin ve görgüsüz yerli misafir profilini istemiyoruz.

  • Mehmet 20.09.2016 - 07:35

    Şimdi ben bodrumdan yazıyorum hayatında bodrumu rüyasında görmemiş kişiler terör ve feto dan dolayı bodrum da bedavaya hatta şuan 30 liraya 40 liraya pansiyonlarda kalıyorlar ki bodrumda 2 kişinin akşam yemeği 150 veya 200 lira şimdi bu beklentisi yüksek arkadaşlar 60-70 liraya kalıp birde yorum yazıyorlar ya bitiyorum bu yurdum insanlarına:)yaaa 2 kişi kahvaltı 40 lira şehir banyosu kesesiz kişibaşı 20 tl yaptı 80 tl şimdi bu adam ve kadın müşteri demiyorum 24 saat klima açarlar 5 sefer duş alırlar canlarını mallarını otele yada pansiyona emanet ederler verirler 70 lira sonra kalkarlar yorum yazarlar başarılı değil efendim ilgili değil yok çözüm odaklı değil vs yaaa yabancıların gözünü seveyim medeniyet mükemmel bir şey mümkünse yerliler gitsin çadır kursunn yaaa

  • MGencer 20.09.2016 - 01:57

    Ayrıca şunu da eklemek isterim ki otellerde konaklayan bir çok yerli misafir haksız şikayet, ağır hakaret ve yersiz yorumlarda bulunabilmektedir. Uzun zamandır otellerde tatil yapmış ve tatil kültürünü edinmiş misafir kitlesi objektif bakabilmektedir. Bakamayanlar da zaman içerisinde öğrenecektir.

  • MGencer 20.09.2016 - 01:44

    Booking-Marmaris otel muhabbetinde Booking.com sınıfta kalmıştır. Zira verilen her cevap filtreden geçmek zorundadır. Kaba dille, suçlayan, hakaret içeren hiç bir içerik değerlendirme siteleri süzgecinden geçememektedir. Özellikle de bu malum örnekte görünen yoğunluktaki yorum ve değerlendirmeler süzgeçten geçemez. Ayrıca her çeşit misafir yorumuna karşı otelci nezaketini korumak zorundadır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.