Soner Yeşilelma, Rixos'un Mısır'da açacağı ultra lüks oteli alattı

Soner Yeşilelma, Rixos'un Mısır'da açacağı ultra lüks oteli alattı
Rixos Hotels Mısır Satış ve Pazarlama Bölge Direktörü Soner Yeşilelma, Rusya pazarının durumunu ve Mısır'da açacakları yeni oteli TurizmGüncel'e anlattı.


Savaş Daş - TurizmGüncel

15 Mart'tan sonra Rus tur operatörlerinin Mısır operasyonlarını arttırma kararı aldığını hatırlatan, Soner Yeşilelma bu durumun haziran ayının ortasına kadar devam edeceğini söyledi. Yeşilelma, "Tur operatörleri haziran ayından sonra gidişata bakıp durumu gözden geçirecekler. Duruma göre, koltuk sayılarını arttıracak ya da azaltacaklar" dedi.

RUS TUR OPERATÖRLERİNİ MISIR OPERASYONLARINI TÜRKİYE BELİRLEYECEK

Mısır'a yapılacak operasyonların seyrini Türkiye'nin performansının belirleyeceğini ifade eden, Soner Yeşilelma, "Şu anda Rusya'da Türkiye bir numara. Bu nedenle karar verici unsur Türkiye'nin performansı olacak. Diğer bir etken ise Mısır'ın fiyatları. Mısır'daki fiyatlar, Rus müşteri için cezbedici bir unsur." değerlendirmesini yaptı.

ALMANYA VE İNGİLTERE'YE YATIRIM YAPTIK, KAYIP YAŞAMADIK

Rixos Sharm olarak son yıllarda İngiltere ve Almanya pazarlarına önemli yatırım yaptıklarını ve bu pazarları yukarı çektiklerini kaydeden, Yeşilelma, Rusya pazarında düşüş olduğu dönemlerde bile kayıp yaşamadıklarını; hem satışlar hem de doluluklar anlamında geçen yılın üzerinde oldukları bilgisini verdi. Yeşilelma, "Yaptığımız pazarlama ve tanıtım çalışmaları neticesinde, ileri dönük durumumuz güçlendi. Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını alıyoruz." dedi.

MISIR'DA ÜÇÜNCÜ OTELİ AÇIYORUZ

Mısır'da üçüncü oteli açacaklarını belirten Yeşilelma, yeni otelle ilgili olarak şu bilgieri paylaştı:

"Mısır'a olan inancımız decam ediyor. Bunun bir göstergesi olarak da Sharm'da ikinci otelimizi açıyoruz. Bu otelle birlikte Mısır'daki toplam otel sayımız üçe yükselecek."



YENİ OTEL MISIR'DA TAŞLARI YERİNDEN OYNATACAK

"Yeni tesisimizin adı Rixos Sungate Sharm olacak. Buradaki otel de  Rixos Sungate gibi aile oteli konseptinde hizmet verecek anca eğlencesi çok kuvvetli olacak. 13 yıl önce Rixos Premium Antalya'da nasıl bir etki yaratıp taşları yerinden oynattıysa,  ultra lüks ve her detayı düşünülmüş Rixos Sungate Sharm da aynı şekilde Mısır'da taşları yerinden oynatacak. Otelde 653 oda yer alacak. Tesiste ayrıca kendine ait havuzları olan 4 tane de villa ile, sadece süitlerin bulunduğu yine havuzlu bloklar yer alacak. Yeni otelimiz de her şey dahil konseptinde hizmet evrecek."

MISIR'A BÜYÜK YATIRIMLAR YAPIALCAK

Şarm El Şeyh'te bir yatırım konferansı düzenlendiğini ve 60 ülkenin bakan ve başbakan düzeyinde toplantıya katıldığını ifade eden Soner Yeşilelma, Katar, Suudi Arabistan ve Kuveyt'in Mısır'a 6'şar milyar dolarlık yatırım sözü verdiğini ve bunların içinde turizm yatırımları da oldğunu kaydetti. 



Bu Haber 10.05.2015 - 17:13:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.