Skal International İstanbul, yeni başkanını seçti

Skal International İstanbul, yeni başkanını seçti
Skal International İstanbul Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu, 9 Şubat Salı günü Dedeman Otel İstanbul'da yapıldı. Genel Kurul'da üyelerin oylarıyla yeni Yönetim Kurulu oluşturulurken Skal International İstanbul Kulübü'nün yeni başkanı Bahar Birinci oldu.

 
Skal International İstanbul Kulübü 2016 Seçimli Olağan Genel Kurulu, gala yemeği ve zincir değişim töreni 9 Şubat Salı günü İstanbul Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Genel Kurul, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra divanın oluşturulmasına geçildi. Divan Kurulu Başkanlığı’na Somer Özkök, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Nüzhet Kahraman oy birliği ile getirildi.

 
Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar, 2014-2015 yılı Dernek Faaliyet Raporu’nu üyelerle paylaştı. Daha sonra Divan Kurulu Başkanı’nın gündemdeki maddeleri Genel Kurul’a aktarmasının yanı sıra 2 yıllık faaliyet ve denetleme kurulu raporları oy birliğiyle kabul edildi.
 
Başkanlık için tek adayın olduğunu belirten Divan Başkanı Somer Özkök, aday üye Bahar Birinci'yi takdim etti. Birinci, yaptığı konuşmada “Kıymetli başkanlarım çok güzel projelere imza attılar. Bizlere düşen görev onların yaptığı çalışmaları devam ettirmek ve sizlerin desteğiyle yeni projeleri hayata geçirmek. Bana göre takım oyunu sadece başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile değil; hep birlikte olmalıdır. O nedenle fikirleriniz ve görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Skal International İstanbul Kulübü’nün 60. yılında hep birlikte başarılı projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.
 
Bahar Birinci’nin konuşmasının ardından 2016-2017 dönemi için başkanlık, yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimlerine geçildi.
 
İSTANBUL KULÜBÜ'NÜN YENİ YÖNETİM KURULU

Skal International İstanbul Kulübü 2016 Seçimli Olağan Genel Kurulu gala yemeğiyle son buldu. Yemekte Feza Solaklar’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Divan Başkanı Somer Özkök başkanlığa seçilen Bahar Birinci’yi sahneye davet etti ve sayım sonucu oluşan Skal International İstanbul Kulübü yeni Yönetim Kurulu’nu açıkladı. Yeni Yönetim Kurulu Bahar Birinci, Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Elif Balcı Füsunoğlu, Can Arınel, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu, Yönetim Kurulu yedek üyeleri Mustafa Devrim Yalçın, Merve Kadıoğlu, Tezcan Özdemir, Meltem Tepeler, Seyhan Ayel Girit, Atilla Acet, Denetleme Kurulu ise Savaş Gürsel, Somer Özkök, Ünsal Şınık’dan meydana geliyor.
 
Gala yemeği Yönetim Kurulu üyelerinin geleneksel Skal toast’uyla devam etti.
 



Bu Haber 11.02.2016 - 10:42:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.